Haber Xiaomi Mi Mix 2 için konsept bir tasarım geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi Mix 2 için konsept bir tasarım geldi
Bu sene içerisinde sunulması beklenen Xiaomi Mi Mix 2 için etkileyici bir konsept tasarım ortaya çıktı.



Geçtiğimiz sene Xiaomi, bir çok yeni akıllı telefon modelini pazara sunarken, özellikle de sene sonunda gelen Xiaomi Mi Mix, tasarımı ile diğer modellerden ayrılmıştı. Bu akıllı telefon diğer cihazların aksine üç yanı çerçevesiz ekranı ile dikkat çekerken, 6.4" ekran içermesine karşılık tasarımı ile çok daha küçük ekranlı modellerle benzer büyüklüğe sahip.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Xiaomi Mi Mix akıllı telefon duyurunun ardından siyah rengi ile Çin'de satışa sunulmuş ve bu senenin başında da cihazın beyaz renkli versiyonu duyurulurken, bu renk de Çin'de teknoloji meraklılarına sunulmuştu. Çok yakında Xiaomi Mi Mix, Çin dışında da satışa çıkacak.

Diğer taraftan firma, Xiaomi Mi Mix 2 olarak yeni model için kollarını çoktan sıvamış durumda ve bu yeni cihaz çok daha güçlü donanım bileşenleri ve daha yüksek ekran / gövde oranı ile karşımıza gelecek.

Xiaomi Mi Mix 2 için bilgiler gelmeye devam ederken, ortaya çıkan detaylar doğrultusunda cihazın nasıl görünebileceğine dair konsept bir çalışma geldi. TechConfigurations üzerinden gelen render görseller de çift kamera, arkada yer alan parmak izi tarayıcısı dikkat çekmekte. Kısa süre önce önde ekran camı altında parmak izi tarayıcısının kullanılabileceğine dair bilgiler gelmişti.

Bu yeni akıllı telefonun 6.4" büyüklüğünde 2.5D kavisli cam tasarımına sahip Quad HD ekran ile geleceği ifade edilmekte. Ayrıca Akıllı telefon 6GB sistem belleği, 128GB dahili ver kapasitesi, Qualcomm Snapdragon 653 yonga seti, 16MP çift arka kamera 8MP ön kamera ile sunulabilir.

Xiaomi Mi Mix 2 için konsept bir tasarım geldi
 
  • Beğen
Tepkiler: bilisimler


Üst Alt