Ala ala garip ben normal ara yüzü kullaniyorum donmayı geçtim gıdım kasmadi bile hatta şuan uygulamalar ve oyunlarla doldurdum telefonu 4 gb yer kaldı tık yokBen cihazi en stabil diye bildigim Atom Launcher ile kullaniyodum,la bi baktim cihaz donmus.. Hayirdir insallah dedim ve kendi ara yuzunu kullaniyorum. Bakalim nolcek :rolleyes:![]()

Launcher dedim dostum.. Kendi arayuzuyle yeni kullanmaya basladim eminim en iyisi boyledir demiAla ala garip ben normal ara yüzü kullaniyorum donmayı geçtim gıdım kasmadi bile hatta şuan uygulamalar ve oyunlarla doldurdum telefonu 4 gb yer kaldı tık yok![]()

benim note 3 kiese bağlanmıyor neden olabilir acaba devamlı bağlanıyor diyor ama bağlanmıyor bir bilgisi olan varsa lütfen yardım edebilirmisiniz
Guncellemeyi yuklediysen olmamamasi lazim kardesArkadaşlar telefon gayet iyi hoş da bu kadar çok ısınması normal mi bunun? geçen yarım saat oynadım sonra arkadaş aradı telefonu kulağıma bir götürdüm resmen yandım![]()

Mj3 e güncellendi mi ?Evet ya arkadaşlar( notdaşlar )benim telefonda kasılıyor ve mesela bu sabah kendiliğinden kapandı donuyor birşeyler kötü gidiyor telefonda. .
Mj3 e Evet o sürüm ' ü Kullanıyorum
hadi yaa ne oldu notelerde kasmalarmi basladi,ben de 1-2 gune note 3 almayi dusunordum ama Lte snapdragon 800 lu note 3
Bakude 1280 ytl nasil iyimidir fiyati ?
Evet şuan telefon da bütün güncellemeler mevcut buna rağmen böyle hd bi oyun oynuyordum çok zorlandığı iiçin mi öyle oldu acabaGuncellemeyi yuklediysen olmamamasi lazim kardes![]()