lumia pusher'la sistem güncellemelerini yapınca gelir.telefonu sıfırladım arkadaşlar ama arama sms engelleme yok nasıl temin edebilirim?
hayırlı olsun listeye eklendiBeni Lumia 1020 için eklermisiniz teşekkürler![]()

bölge Çin yapınca yukleniyo normalde desteklenmiyor diyodu Çin yaptım yükledim bu sefer hata veriyorlumia pusher'la sistem güncellemelerini yapınca gelir.
bölge Çin yapınca yukleniyo normalde desteklenmiyor diyodu Çin yaptım yükledim bu sefer hata veriyor
bu saten hiçbir cihaza yüklenemyor onu yüklemeden gelmesi lazım arama engellemenin ayarlarda en altta kurcala biraz .Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu hatayı veriyor lumia pusher den yükleyince
.
.bu saten hiçbir cihaza yüklenemyor onu yüklemeden gelmesi lazım arama engellemenin ayarlarda en altta kurcala biraz .
bölgeyi Çin yapınca yükledim tamamdır teşekkür ederiz![]()
Harika,hayırlı uğurlu olsun.Beni 820 listesinden silip, 925 32 GB listesine alırsanız sevinirim. Terfi ettim![]()
Teşekkür Ederim, Kamera gerçekten kusursuzHarika,hayırlı uğurlu olsun.

bu iyiyditelimi 9 numara büyütecem,tabi hayırlısıyla işe girebilirsem.
oda anca o zamana kadar anca TR ye gelir

Güzel9 güzel sayıdır.doğum tarihim
aralık 9
Bu Telefonun kamerası tam anlamıyla istediğim gibi ( Lumia 925 )onu ilk bakışta değil yaşadıkça daha iyi anlayacaksın.GüzelBu Telefonun kamerası tam anlamıyla istediğim gibi ( Lumia 925 )
Öyle görünüyoronu ilk bakışta değil yaşadıkça daha iyi anlayacaksın.
Teşekkür Ederim, Hayırlı olur İnşallah.hayırlı olsun sana da güle güle kullan
aynı fikirdeyim, her an düşecekmiş gibi hissediyorum 820'deki dayanıklı his yok. Narin ve Kırılganyanlız bulabildiğin anda kılıf al slikon.arka kapağı çok ince ve tırnaklı.düşmeye karşı narin ve anakarta sıfır mesafede.
dediğim korkutma değil sadece Bi önlem