İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

efeler12

efeler12

Üye
lumia 920nin 0 fiyatı 1099 şu an zaten

Babanne92

Babanne92

Üye
Arkadaşlar ben de 920 kullancısıyım kulüpte yerimi almak isterim :) sizlere de bir sorum olacak Amber ile FM Radio gelmedi nedeni ne olabilir? Gelmeyecek diye yazılan telefonlar arasında 920 yok çünkü...

PureFood

PureFood

Üye
ya şu foursquare'i düzeltsinler artık !

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar ben de 920 kullancısıyım kulüpte yerimi almak isterim :) sizlere de bir sorum olacak Amber ile FM Radio gelmedi nedeni ne olabilir? Gelmeyecek diye yazılan telefonlar arasında 920 yok çünkü...
fm radyo amber ile geldi radyo açmak için müzik ve vidyo programını yeşil olanı açmanız gerekiyor orada en altta radyo diye seçenek var

csH

csH

Üye
teleservice'e giden telefon gonderdikten kaç gün sonra işleme alınıyor

ElectroTR

ElectroTR

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Lumia 620 ile çekilmiş örnek video. :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood, SkyLaBTR, 4MaGuS ve 4 diğerleri
YkPkY

YkPkY

Üye
:ehesüper olmuş

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
sekajmer

sekajmer

Üye
lumia 925 alıyorum bir kaç gün içerisinde . Bir kaç sorum olacak . 920 de bulunan kamera özelliklerinin tamamı 925 te de var değil mi ? OİS mesela

turbocore35

turbocore35

Üye
lumia 925 alıyorum bir kaç gün içerisinde . Bir kaç sorum olacak . 920 de bulunan kamera özelliklerinin tamamı 925 te de var değil mi ? OİS mesela
hepsi var daha fazlası var gibi .:D.

narnia16

narnia16

Üye
Hepsi var hayırlı olsun şimdiden :oke:

sekajmer

sekajmer

Üye
neymiş 1520 alırsam kamera kötüymüş neymiş 920 ağırmış, neymiş 925'in sarısı yokmuş bunları boşver 925 candır can :D inş yarın ellerimde olacak ve durmadan gece sokaklara çıkacağım :D
Hepsi var hayırlı olsun şimdiden :oke:
Teşekkür Ederim

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Kara meleğim serviste :agla2:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ekran dönmüyor, yakınlık sensörü çalışmıyor, parlaklık ayarı çalışmıyor, kamera açılmıyor...

Soft,Hard reset denedim olmadı, flaş attım dead flaş attım portico öncesine bile çevirdim yine aynı.

Servis yolu gözüktü Vatan bilgisayara teslim ettim önümüzdeki aya gelir inşallah :hmmm

turbocore35

turbocore35

Üye
Ooo onumuzdeki ay çok geç değilmi teledfon pert olmuş resmen Geçmiş Olsun Kardeşim .:D.
Ekran dönmüyor, yakınlık sensörü çalışmıyor, parlaklık ayarı çalışmıyor, kamera açılmıyor...

Soft,Hard reset denedim olmadı, flaş attım dead flaş attım portico öncesine bile çevirdim yine aynı.

Servis yolu gözüktü Vatan bilgisayara teslim ettim önümüzdeki aya gelir inşallah :hmmm

YkPkY

YkPkY

Üye
geçmiş olsun üzüldüm

Üst Alt