İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
acaba nokia gelecek senelerde lumia 1020 ayarında 41mplik bir telefon daha çıkartırmı acaba biraz özellikleri lumia 1020 ye benzeyen 41 mplik bir lumia mesela rami 1gb olsa fiyatıda az düşük olsa çıkartırmı acaba lumia 1020 çok pahalı ya 3-4 sene içindede fiyatı istedğim civarlara gelmez ondan soruyom bu soruyu ucuz bi 41mplik lumia çıkarmı acaba fiyatı 1400-1650 gibi olsa aaba :hmmm

YkPkY

YkPkY

Üye
o kamerayada düşük donanım yeterli gelmez.o yüzden pek sanmıyorum

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ekran dönmüyor, yakınlık sensörü çalışmıyor, parlaklık ayarı çalışmıyor, kamera açılmıyor...

Soft,Hard reset denedim olmadı, flaş attım dead flaş attım portico öncesine bile çevirdim yine aynı.

Servis yolu gözüktü Vatan bilgisayara teslim ettim önümüzdeki aya gelir inşallah :hmmm

:blink: geçmiş olsun:(

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Zaten telefonunu servise gönderen kişi sanki evladını savaş olan yere askere göndermiş kadar oluyor :) Ben telimi gönderirsem arkasından su dökücem :P Allah kazasız belasız geri dönmesini nasip etsin Cumhur arkadaşım.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Zaten telefonunu servise gönderen kişi sanki evladını savaş olan yere askere göndermiş kadar oluyor :) Ben telimi gönderirsem arkasından su dökücem :P Allah kazasız belasız geri dönmesini nasip etsin Cumhur arkadaşım.

Çok teşekkürler. Aynen dediğiniz gibi oluyor. Bugüne kadar çiziksiz, eziksiz koruduğum lumiam ne ellerde şuan düşünmek bile istemiyorum :(

eyup ensar

eyup ensar

Üye
arkadaşlar telefonu ilk defa sıfırladım yedekleme yaptım ama geri nasıl yükliycem yardımcı olabilirmisiniz?

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Arkadaşlar bu Subway Surfers, Hungry Shark, Temple Run 2 ne zaman gelecek? Arkadaşlarım dalga geçiyorlar sürekli sonunda dayanamayıp satacam ya L920 mi. Yok efendim neymiş subway yokmuş bak bak senin LG Optimus G kasıyor o 2gb ramıyla ama 4 çekirdeğiyle.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
arkadaşlar telefonu ilk defa sıfırladım yedekleme yaptım ama geri nasıl yükliycem yardımcı olabilirmisiniz?

Microsoft hesabını tanımladığında yedek olduğunu ve yüklemek isteyip istemediğini soracaktır.

turbocore35

turbocore35

Üye
Arkadaşlar bu Subway Surfers, Hungry Shark, Temple Run 2 ne zaman gelecek? Arkadaşlarım dalga geçiyorlar sürekli sonunda dayanamayıp satacam ya L920 mi. Yok efendim neymiş subway yokmuş bak bak senin LG Optimus G kasıyor o 2gb ramıyla ama 4 çekirdeğiyle.
yakın zamanda gelcek bu ara mağaza çoştu arkadaşlarına şöyle bir kapak yapabilirsin sizde varda oynanıyomu .:D.

turbocore35

turbocore35

Üye
evet yazdım ama hiç yedekleme geri yükleme gbi bişey gelmedi
maalesef o zaman yedek almamışsınız ayarlar yedekleme uygulama ve ayar yedekleme açık olcaktı ve sıfırlamadan önce yedekten geri yükleme yapıcaksanız mutlaka şimdi yedekleye basmanız gerekmektedir bu bilgiler skydrive üzerinde toplanır ama sadece veriler sonra telefona geri yükleme ancak böyle yapabilirsiniz .:D.

ademoz05

ademoz05

Üye
vallahi bıktım. Telefonda 176 kb yer kaldı. Diğer 2.2 Gb oldu rezillik ya

eyup ensar

eyup ensar

Üye
maalesef o zaman yedek almamışsınız ayarlar yedekleme uygulama ve ayar yedekleme açık olcaktı ve sıfırlamadan önce yedekten geri yükleme yapıcaksanız mutlaka şimdi yedekleye basmanız gerekmektedir bu bilgiler skydrive üzerinde toplanır ama sadece veriler sonra telefona geri yükleme ancak böyle yapabilirsiniz .:D.
yedekledim ellerimle ama olmadı neyse yapcak bişey yok teşekkür ederim

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Beni Lumia 1020 için eklermisiniz teşekkürler :)

Üst Alt