İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
iki gündür ıe geri tusunu algılamıyor bir geri gitmek için on kere falan basıyorum neden olabilir
geri tuşunun tam ortasına basmaya dikkat et ve hala sorun devam ediyorsa bence belki yazılımsal bir şey olmuş olabilir istersen format atmayı falan dene bir veya yakınlarda kurduğun programları kaldır sorun başladığı günden itibaren

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
geri tuşu kalkacakya, şimdiden yavaş yavaş alıştırıyorlar bence :bangin:

eRdaL.

eRdaL.

Üye
tskler Bi kontrol edeyim kurduğum uygulamaları tuş tepki veriyor ama sayfa geri gitmiyormaxicep te yapıyor sadece başka sitelerde bu sorun yok

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
tskler Bi kontrol edeyim kurduğum uygulamaları tuş tepki veriyor ama sayfa geri gitmiyormaxicep te yapıyor sadece başka sitelerde bu sorun yok
bizim sayfamızdaki Google adsense reklamlarındaki hatadan kaynaklanıyor. Boşuna bişeylerle uğraşmayın. Yakında düzelir. :)

turbocore35

turbocore35

Üye
Ewet ya 2 de bir hata veriyor site goruntulenemiyor bug oluşuyor sitede kodlar karıştı galiba .:D.
bizim sayfamızdaki Google adsense reklamlarındaki hatadan kaynaklanıyor. Boşuna bişeylerle uğraşmayın. Yakında düzelir. :)

skynet

Üye

Nokia care suite de online dediğimde bu bölüm çıkıyor ne yazmam gerek ?

YkPkY

YkPkY

Üye
ana ekranda sağ alt köşeden ofline yapacaksın

skynet

Üye
ana ekranda sağ alt köşeden ofline yapacaksın
Hocam onu biliyorum da merak ettiğim daha önce online olurdu ama artık online olmuyor direk bu ekran karşıma çıkıyor

zorbaa

Üye
sormasi ayip tango wp8 e ne Zaman gelecek bilen biri var mi

tgoksen1

Üye
blackberyy ulaşacağım bir mail adresi yokmu

4MaGuS

4MaGuS

Üye
aklıma bu gün farklı bir şey geldi bu here maps uygulamasını aynısı pc ler için olanı var mı acaba hiç araştırmadım da acaba şöyle bir şey yapılabilirmi meil ile pc den girdiği bir adrese telden direk yol tarifi alabilse çünkü günümüzde çoğu kişinin pc si var ve tam aradığın yeri telden bulması ara sıra zor olabiliyor onun yerine cepe kolay bir şekilde aktarma yapılabilse süper olur bence

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
WhatsApp'a her girişimde bir türlü online olamıyorum çoğu zaman bu beni delirtiyor. Nedenini bilmediğim bu saçmalığın kaç güncellemeden beri de düzeltilmemiş olması cabası. Bununla ilgili birşey bilen varsa paylaşırsa sevinirim.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
aklıma bu gün farklı bir şey geldi bu here maps uygulamasını aynısı pc ler için olanı var mı acaba hiç araştırmadım da acaba şöyle bir şey yapılabilirmi meil ile pc den girdiği bir adrese telden direk yol tarifi alabilse çünkü günümüzde çoğu kişinin pc si var ve tam aradığın yeri telden bulması ara sıra zor olabiliyor onun yerine cepe kolay bir şekilde aktarma yapılabilse süper olur bence
here.com adresinden nokia hesabın ile oturum açıp koleksiyonlara eklediğin adres için telefondan yol tarifi alabilirsin, ayrıca oturum açmadanda yine here.comda ilgili adres konumunu paylaş seçeneği ile mail atıp telefondan yol tarifi alabilirsin.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ceza87
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar gdr3 güncellemesinden sonra Facebook dan bildirim falan gelmez oldu.facebook beta kullanıyorum.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
here.com adresinden nokia hesabın ile oturum açıp koleksiyonlara eklediğin adres için telefondan yol tarifi alabilirsin, ayrıca oturum açmadanda yine here.comda ilgili adres konumunu paylaş seçeneği ile mail atıp telefondan yol tarifi alabilirsin.
güzelmiş bilgilendirme için teşekkürler

suyunsesi

suyunsesi

Üye
WhatsApp'a her girişimde bir türlü online olamıyorum çoğu zaman bu beni delirtiyor. Nedenini bilmediğim bu saçmalığın kaç güncellemeden beri de düzeltilmemiş olması cabası. Bununla ilgili birşey bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
programı kaldırıp yeniden kurmayı denediniz mi

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ya o değil de WhatsApp'ın son güncellemesinde şu kasma ve bildirim sorunları devam ediyor mu? ben hala güncellemedim de :islik

skynet

Üye
Bugün türkcell rom'dan kurtulup standart rom'u kurdum ve ardından da nokia camerayı kurayım dedim ama mağazada aratınca çıkmıyor :/ Sizde de durum aynı mı ?

turbocore35

turbocore35

Üye
Bugün türkcell rom'dan kurtulup standart rom'u kurdum ve ardından da nokia camerayı kurayım dedim ama mağazada aratınca çıkmıyor :/ Sizde de durum aynı mı ?
telefon 620 ise yasal yoldan kuramazsın .:D.

Üst Alt