Öneri Lumia 920 Harici Şarj ???

Sponsorlu Bağlantılar

Kubilayozdmrr

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 Harici Şarj ???
Arkadaşlar Nokia Lumia 920 aldım her akıllı telefonda olduğu gibi pil ömdürnde sıkıntı yaşamayım diye aşağıda özelliklerini verdiğim harici bataryayı aldım fakat korkuyorum telefona zarar verirmi diye bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var? :)

Outport : 5v 1A | Giriş : 5v1a
Giriş : 5v500ma Çıkış : 5v 800 ma
Marka: Powerbank A5

alical33

alical33

Üye
Telefona Bi zarar vermez herhalde çünkü bu harici pillerin çıkış gücü vs standart oluyor bildiğim kadarıyla

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Arkadaşlar Nokia Lumia 920 aldım her akıllı telefonda olduğu gibi pil ömdürnde sıkıntı yaşamayım diye aşağıda özelliklerini verdiğim harici bataryayı aldım fakat korkuyorum telefona zarar verirmi diye bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var? :)

Outport : 5v 1A | Giriş : 5v1a
Giriş : 5v500ma Çıkış : 5v 800 ma
Marka: Powerbank A5
harici batarya derken telefona takılanmı? Zaten telefonun kabı çıkmıyor. Yoksa taşınılabilir şarj cihazı mı

alical33

alical33

Üye
bu arada telefonun hayırlı olsun güle güle kullan:)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
bu tur aksesuarları almadan önce danışsaydınız keşke. Bu ürünlerin çıkış değerleri sabittir. Dolayısıyla bataryanızı daha uzun ya da kısa surelerde şarj edebilirler. Bu da batarya performansına yansır. Orjinal harici şarj cihazları da var onları da tercih edebilirsiniz.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bu tur aksesuarları almadan önce danışsaydınız keşke. Bu ürünlerin çıkış değerleri sabittir. Dolayısıyla bataryanızı daha uzun ya da kısa surelerde şarj edebilirler. Bu da batarya performansına yansır. Orjinal harici şarj cihazları da var onları da tercih edebilirsiniz.
ali abi bu dc-19 lar çıkmıştı türkiyeye gelmedi galiba daha şuan dc-16 lar varda onlar biraz daha düşük performanslı bu tür aletler peki hızlı sarjmı yapıyor dediğiniz gibi sarja etkileri oluyor bende normal sarj yapmasını istiyorumda onun hakkında bilgi bulamamıştım

turbocore35

turbocore35

Üye
kulln kardeşim sorun olmaz olur diyolardı perfrmns kaybı yşrsn diyolar ama bn hiç ole sorun yaşamadım .:D.