Tavsiye Iphone Samsung Icin Bir Sebep

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Iphone Samsung Icin Bir Sebep
Ben yakinda telefon alacagim NOTE 3 MU ALSAM İPHONE 5 64 GB Mİ KARAR VEREMEDİM iphone populer ve tasarimi hos. Note 3 desem ozellik kayniyor ama cogu kisi samsung a illa 1 kez servise veriliyor diyor sizce film kolay kullanilabilirlik ve oyun icin hangisi??

HAFIZ 35

Üye
Ben yakinda telefon alacagim NOTE 3 MU ALSAM İPHONE 5 64 GB Mİ KARAR VEREMEDİM iphone populer ve tasarimi hos. Note 3 desem ozellik kayniyor ama cogu kisi samsung a illa 1 kez servise veriliyor diyor sizce film kolay kullanilabilirlik ve oyun icin hangisi??
note 3 32gb + 64gb sd kart :D

achambo

achambo

Üye
bence elinde bak ikisini de sevdiğini al note 3 büyük demezsen al bence

ArMaGeDdOn_87

Üye
iPhone 5s ..

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
5S e 3200 tl verecek kadar kusura bakma enayi deilim hem 16gb hemde yurt disi fiyati 1300 tl.

PriZm

PriZm

Üye
Note 3.

ArMaGeDdOn_87

Üye
5S e 3200 tl verecek kadar kusura bakma enayi deilim hem 16gb hemde yurt disi fiyati 1300 tl.
yarın 2788 TL den satışa çıkıyor ama 1 ay sonra 2600 e düşer,gerçi bu sene fiyat biraz yüksek iPhone 5 geçen sene 2200 TL den satışa çıkmıştı 5s 2788 TL den çıkıyo baya pahalı,ben yinede 5s derim ve fikrimi söylüyorum seçim senin

phasan

phasan

Üye
Tanıdıgın varsa yurt dışında iphone 5s al derım hem oyun içinde guzel bır telefon donanım olarak

theeternal

theeternal

Üye
5s

fk555897

fk555897

Üye
Bence iPhone 5S 64 GB al.

MaxipmaN

Üye
note3 çok kalitesiz bir izlenim bırakıyor şaşkına döndüm

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Bende baktim bugun note 3 e fakat bir orjinallik goremedim apple bir efsane duruyordu. Samsung un yine touchwiz i ama adamlar efektleri guzel yapiyor insani cezbediyor

ArMaGeDdOn_87

Üye
s4 de öyle cihaza o kadar para veriyosun ama arkası plastik :-)

MrExpert

MrExpert

Üye
5s 16gb 2149tl

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
5s yurtdışından almazsan ysarısı kadar servise para ödüyorsun

BelaMonte

BelaMonte

Üye
lumia 1520 :ehe