İpucu Kişiler Tile'ı Güncellenmiyor Yardım Lütfen...

Sponsorlu Bağlantılar

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
Kişiler Tile'ı Güncellenmiyor Yardım Lütfen...
L920 var ve ekranda bildiğiniz ben yazan Live tile var en büyük boyutta ve bi kaç arkadaşın daha orta boyut live tile'ı ekranda,facebok ta ben ve diğer arkadaşlar profil resimlerini güncelliyoruz ama telefonda güncellenmiyor.sebebini bulamadım birtürlü.telefonu yeniden kurdum olmadı flash la global sürüme çevirdim ardından Gdfr3 beta yı kurdum falan derken olmadı.facebook hesaplar kısmında tanımlı,kişiler>ayarlar kısmında olan filtreleme kısmında da filtrelemedim. olmuyor... genel bir sorunmu acaba varmı başka yaşayan bu sorunu? çözüm için ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben Tile'ındaki profil resmi, normale göre biraz geç güncelleniyor yanılmıyorsam.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
kişinin bilgilerine girince otomatik güncel bilgileri alıyor ve tile da güncelleniyor diye biliyorum

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
kişinin bilgilerine girince otomatik güncel bilgileri alıyor ve tile da güncelleniyor diye biliyorum

hocam gire çıka tile yalama olacak hard soft flash derken telefonu hastanelik edicem gibi geldi son çare burdan yardım istemek oldu, burdan da bişey çıkmazsa L920 yi hastaneye yatırcam galiba :(

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
hocam gire çıka tile yalama olacak hard soft flash derken telefonu hastanelik edicem gibi geldi son çare burdan yardım istemek oldu, burdan da bişey çıkmazsa L920 yi hastaneye yatırcam galiba :(

Ben Tile'ı ve kısayolunu attığınız kişi tile'ları normalden geç güncelleniyor.
Ben de bir ara dikkat etmiştim.
Profil resmimi değiştirdiğim halde birkaç gün eski profil resmim görünmüştü. :hmmm

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
Ben Tile'ı ve kısayolunu attığınız kişi tile'ları normalden geç güncelleniyor.
Ben de bir ara dikkat etmiştim.
Profil resmimi değiştirdiğim halde birkaç gün eski profil resmim görünmüştü. :hmmm

abi hafta oldu ya hala aynı,hayır acemi bir kullanıcı değilimdir,ayarları kurcaladım ne bileyim face yi kaldırdım kurdum vs vs telefonda facebook la ilgili ne varsa yaptım öyle ki ihtimal bile değilken wp8 in face uygulamasını da kurup kaldırdım milyonda 1 ihtimal olsada ama a ah olmadı...

respection123

Üye
Live tile kaldır. Microsoft tüm hesapları sil facebook vs. sonra yeniden hesabı gir. eşitle. telefonu resetle. Live tille sabitle. Olması lazım ama..

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Bende de aynı sorun var herşeyi yaptım olmuyor.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
olmuyor denilenleri yaptım :(

alasulumurat

alasulumurat

Üye
eposta ve hesaplarda Facebook hesabının eklendiğinden emin ol

remzi33

remzi33

Üye
konuyu görünce fark ettim aynı sorun bende de var

remzi33

remzi33

Üye
valla hocam sorun gdr3 te gibi geldi bana. Hatırlarsanız kişiler hub'unun aşırı veri tükettiği ile ilgili açıklama gelmişti. Sorun onunla ilgili olabilir diye duşunuyorum. Benim şuan imkanım yok imkanı olan gdr3 beta yükleyen birisi bu sorunu yaşıyorsa amber'e Bi geri dönse flaş atıp???

mrtaksy

Üye
Bu baya sıkıntılı bir durum bende de aynı sorun mevcut GDR3 preview kaynaklı sanırım . Bir dönem resim güncelleniyordu fakat bir güncelleme paylaştığımda eski resme dönüyordu ama artık oda olmuyor . Düzelecek umarım sinir bozucu olmaya başladı .

remzi33

remzi33

Üye
arkadaşlar kimsenin Bi fikri yok mu ya ?

merlin19

merlin19

Üye
Valla arkadaşlar size garip gelecek ama gdr2 ve gdr3 te dahi şu anda gdr3 kullanıyorum facebook'a girip profil resmimi değiştirdiğim anda anında bakıyorum telefondaki title resmide değişiyor bence bir yerlerde hata yapıyorsunuz hatta az önce 925 lm de denedim sonuç aynı sorun yok

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
nerde hata yapıyor olabiliriz onuda fikir bazında belirtseniz.

n000k

n000k

Üye
hatayla alakalı değil ama nedeninide bilmiyorum.. amber yüklüyken bendede olmuştu o!!sonra bir mühlet sonra kendi kendine düzeldi birkaç haftada.. misal pcden facebook profil resmimi güncelliyordum ama telefonda ben tile inde güncellenmiyordu..dediğim gibi sonra kendi kendine düzeldi birkaç haftada :D

Üst Alt