merlin19
Üye
ben geçen yaparken canlı canlı videoya çektim buraya koyayım diye ama malum 925 ile hd çektik baya boyut var uğraşmadım açıkcası bence şunu yapın telefonun ie ayarını sıfırlayın ayarlar + epostalara girin facebook ordan hesabınızı kaldırın sonra telefonu kapatın daha sonra eşleştirdiğiniz Microsoft hesabınıza girin yandaki menüde facebook yerini görürsünüz oradan bağlı hesaplara geçin facebook bağlantısını sonlandırın sonra telefonu açın ama ayar yapmayın önce hotmail yani ms hesabınızdan hesap ekleyin facebook hesabınızı bir yer çıkar solda facebook adınız sağda ms hesabınız facebooka giriş yapın o ayarlar gelir orada yani iki hesabın çıktığı yerin altında Tikli yerler var hepsini işaretleyip bağlantı kurun sonra ms hesabınızdan oturum kapatın facebooktan çıkış yapın ayarlar + eposta hesapları hesap ekle facebook facebook adresinizi girin uzantınız varsa örnek facebook.com/username sadece username girin ben öle yapıyorum mail falan yazmıyorum sonra facebook şifreniz açıldığında mesajlar + işaretine girip facebook sohbeti falanda açın eğer facebook eklediğinizde sohbet açılsınmı derse evet diyoruz sizi ie açıp facebooka giriş yaptırır ama ms hesabında onu yaptığımız için sormayacaktır birde filitreleri kullanın sadece hotmail hesabınız tikli olsun facebook tiwitter gibilerini filitreleyin.bende hala sorun yok faceden resim değiştirdiğimde anında değişiyor az önce yine denedim..
resim yükledim faceye telden,ilkte değişiyordu ama sonra hemen tekrar ben Live tile sına girince eskiye dönüyordu,resmi yükledim ve çıkış yaptım tile dan,Bi dk falan bekledim sonra girdim değişmedi resmi değiştirdim çıktım tekrar girdim değişmedi ve sıkıntım çözüldü çok şükür... Lumi@şk