Galaxy Note 2 Üzerinde Note 3 Özellikleri (%100)

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
bari sen cevap verya olurmu bunlar

zangoo

zangoo

Üye
oldu olacak Note3 al neden geri , dönüş yapıyorsun ki ¿

Anil-D

Anil-D

Üye
Note 3 param yetmez s4 satip alirim ama işte

Anil-D

Anil-D

Üye
Samsungtan ben kalem aldim o olmazmiAh ah nawy yaktin beni özellikler cillop gibi of of

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
zangoo

zangoo

Üye
senin aldığım kalem magnet uclu değildir kesin, ucunda silikon benzeri bir madde var kapasitif ekran kalemidir o...

Anil-D

Anil-D

Üye
Peki bu uygulamalarin apksini verseniz olurmuYa ben bu özellikleri istiyom note 2 3 kalemi alsam genemi olmaz

The Shadow

The Shadow

Üye
Peki bu uygulamalarin apksini verseniz olurmu
Bunlar öyle kurulmaz hepsi sistem uygulaması bunların :ehe Bunları ya cwm den flashlarsın ya da /system/app içine atarsın onlarda root gerektirir. Zaten önce hepsinin bi S4 e portlanması lazım yani işin çok zor :ehe Yine olmaz :ehe Sen S4 ü sat Note 2 al bence. (Ali'ye müşteri bulmasında yardımcı olayım biraz :ehe)

Anil-D

Anil-D

Üye
Note 2 sıfırı varmı

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Note 2 ve Note 3 deki kalem Wifi ile çalışıyor ve S4 de olması imkansız.

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
Wifimi vay be

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Kardes ya bu multi window ve browser s3te calisir mi? Multi windowdan umidim yok ama browserin apk ile odexi atar misin? Flashlanabilir zip olursa tadindan yenmez :D

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Kalem ekrana yakınlaştırıldığında ve dokundurulduğunda aslında hiçbir algılayıcı kalemi algılamıyor.Kalem wifi ile telefona ne kadar uzak olduğunu ve ekranın neresinde olduğunun bilgisini yolluyor.Şarj olmak içinde ekranın yaydığı elektromanyetik dalgaları kullanıyor.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
Note 2 sıfırı varmı almaya calıscamda

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Ben olsam almazdım.Note 3 almaya çalışırdım.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Kardes ya bu multi window ve browser s3te calisir mi? Multi windowdan umidim yok ama browserin apk ile odexi atar misin? Flashlanabilir zip olursa tadindan yenmez :D
Sanmıyorum 4.3 sammy buildi gerekli.S3 de 4.2.2 var diye biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: IchigoKurosaki
PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Takipçi Satın Al

Üst Alt