Galaxy Note 2 Üzerinde Note 3 Özellikleri (%100)

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Niye kasıyorsunki..Az önce bir test sürümü daha sızdırılmış.Bununla beraber 4 oldu.İlk defa bu kadar sızdırılan bir yazılım görüyorum

aleranol

aleranol

Üye
bunun surumu ne peki degisiklik oldu mj?

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Daha denemedim.Yorum yapanlar aynı diyorlar ama Knox bootloader'ı gelmiş.Bu kötü oldu..

aleranol

aleranol

Üye
yani bunda knox var. bunu yukleyenler bitti

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Sayılır..

aleranol

aleranol

Üye
bunun telden sifirllanma imkani falan yoksanirim. en iyisi garatiye yollayip onlara sayac islettirmek. boylece anlasilmaz

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Knox bootloaderı ile sayaç sistemi değişiyor zaten.

Download menüsünde sayaç olan yerde 0x0 yazıyorsa garantide.0x1 yazıyorsa geçmiş olsun hiçbir şekilde onu tekrar sıfırlamanın bir yolu yok.Şimdilik..

ben pek dert etmeyeceğim yinede.Telefonu garantiye yollayacak kadar hor kullanmam

aleranol

aleranol

Üye
ben oyle kullaniyorum.
valla bunu 0x0 iken garantide yazilim yukletilse cok iyi olur 0x1 olur ve bize is dusmez

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncelleniyor..

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Yeni ufak tefek şeyler işte :ehe

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Merak ettim şimdi hadi bakalım :DBir kaç resimde ben atayım
Ekran kilidi kısmından ekran görüntüsü alamadım :D

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve ~N.A.W.Y~
zangoo

zangoo

Üye
bu şimdi test sürümü mü oluyor?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Test sürümünden yapılmış (şu anda kararlı ve hatası olmayan) bir rom. Yapan adam bence güzel yapmış romu. Üzerinede note 3 appleri kuruyorsun gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra harika bir iş çıkmış ortaya. Resmi olarak böyle tüm özellikler ile verseler bu kadar iyi olamazdı =)

Anil-D

Anil-D

Üye
Bunlari s4 e portlayabilirmiyiz cevap yok

zangoo

zangoo

Üye
iyide vatandaş temasız kontrol uygulamaları işine yaramaz s4 kullanıcılarının S-pen gerektirir

Anil-D

Anil-D

Üye
Kalemim var

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Test sürümünden yapılmış (şu anda kararlı ve hatası olmayan) bir rom. Yapan adam bence güzel yapmış romu. Üzerinede note 3 appleri kuruyorsun gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra harika bir iş çıkmış ortaya. Resmi olarak böyle tüm özellikler ile verseler bu kadar iyi olamazdı =)
Yaklaşık olarak Note 3 özelliklerinin %80 i portlandı ve stabil olarak çalışıyor.Geriye mesajlaşma uygulaması ve smart scroll-smart pause gibi framework özellikleri kaldı.

Görüldüğü üzere Note 2 halen daha tam kapasite bir cihaz.Donanımı eskidi diyenlere..

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs ve Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
S4 satip note 2 alasim var

Takipçi Satın Al

Üst Alt