Galaxy Note 2 Üzerinde Note 3 Özellikleri (%100)

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Dur dur iyice kafamı karıştırma :D normal 4.1.2 kurar geçerim öyle kernel framework falan gerek yok agaa :D note 2 de yeni olunca baya bi fransız kaldım şu an :D

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
:ah:gun1::dry:

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Dur ben şu romu ve modu bi kurayım alican aklında olan herhangi hatası ve bug mug neler var sorunluysa hiç uğraşmayacam 4.1.2 devam edecem. Xda dan baktım fakat pek bi hatadan bahseden olmamış sadece klavye sorunu var gözüme çarpan. Bende hava wodgeti ve kamerada normal stock kamera gibiydi geçen kuruduğumdacwmden data wipe yaptım birde yeni bir rom kurma için temizle dedim sonra hurricane 5 kuruyorum kurulum yarıdayken restart atıyor telefon açılmıyor 4.1.2 kurup işime bakarım aga şu konuyla bana telefon aldırdın helal olsun nawy :D

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Bende şimdi hurricane v5 kuracağım bakalım bendede yarıda reset atacakmı..

codblackops2

codblackops2

Üye
Yanlis anlamadiysam 4.3 romunu telefona atip telefondan mi yukluyoruz :ah

• Beğen
Tepkiler: Invoke
PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Yanlis anlamadiysam 4.3 romunu telefona atip telefondan mi yukluyoruz :ah
Pc den yükleyecek halimiz yok ya :D odin romu değil bu.Bu arada hurricane V5 i şimdi yükledim bir sorun yok.Büyük ihtimal senin dosya eksik inmiştir.

codblackops2

codblackops2

Üye
Pc den yükleyecek halimiz yok ya :D odin romu değil bu.Bu arada hurricane V5 i şimdi yükledim bir sorun yok.Büyük ihtimal senin dosya eksik inmiştir.
Kusura bakma cahilim :P

Telefona dosyayi atcaz sonra download mod mu ne ordan yuklicez :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Invoke
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Alla allaa bi sıkıntı var alican ya %20 de biraz takılı kalıyodu sonra %30 da birden kapanıyo note 2 yazısında kalıyodu tekrar 4.1.2 kurdum şimdide samsung apps kendini güncellemiyor google play bağlantı var olmasına rağmen yok dedi sonra düzeldi. Uyumam lazım ama şu tlfna adam gibi romu kurup uygulamaları kurmadan uyuyamam ben şimdi :S2 kere denedim aynı %30 da kapanıyo telefon 4.1.2 kurdum mağazalar kendini güncellemiyo samsung hesabım ara sıra parola doğrulaması istiyo noldu yav :D Hurricane 1.19 gb (1.286.771-774) boyutta bu şekilde bilmiyorum eksikmi indi yoksa bende mi var sıkıntı.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Akşam hurricane 5 i kurdum ama sonra tekrar 4.1.2 ye döndüm arka arkaya 2-3 kere yükledim ama düzelmedi samsungappsyi her açtığımda oturum açmam gerekiyo hatta açtıktan sonra oturum zaman aşımına uğruyo tekrar şifre istiyo. Samsung apps kendini güncelleyemedide bu yüzden ne yapmamı önerirsiniz?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Ayarlardan samsung hesabıma girdiğimde de şifre onayı istiyo ben bu samsung hesap sorunumu nası düzeltecem :DEee Nawy bana telefonu aldırdın tüm note 3 özelliklerinden mahrumuz 4.1.2 talim :D

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Bence custom rom işlerini tam bilmeyen bulaşmasın.. sonra böyle uğraşmak zorunda kalıyoruz :zzz:

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Bence custom rom işlerini tam bilmeyen bulaşmasın.. sonra böyle uğraşmak zorunda kalıyoruz :zzz:
Bu büyük bi hakaretti :D s3 için çok kurdum uğraştım kullandımda ama note 2 de yeniyiz romları modları herşeyi farklı öğrenecez daha :D

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Note 2 ile s3 arasında root rom olarak hiçbir fark yok ama.. prosedürlerin hepsi aynı

serdar_gs

serdar_gs

Üye
işlemler aynı ama dosyalar farklı işte onları bulmak uygulamak bile zamanımı aldı neyse kurmaya karar verirsem xdadan hallederim sağol

aleranol

aleranol

Üye
4.3 sizma sammy romlarda calisan kernel varmi tum voltajlari kontrol edebilecegim,
devil perseus redphill neak denedim hicbiri acmadi telefonu

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
4.3 için custom kernel yok.Samsung kaynakları indirmeye sunmadı.S4 de olduğu gibi 4.3 çıktıktan en geç 2 hafta sonra elimizde olur.

O zamana kadar boşuna kernel deneme.Sadece telefonu bootloop ettirirsin.

aleranol

aleranol

Üye
devilde alet acildi ama 3snde 1 kare ile. ve acilmasi yaklasik 15dk aldi:D

Takipçi Satın Al

Üst Alt