Pc den yükleyecek halimiz yok yaYanlis anlamadiysam 4.3 romunu telefona atip telefondan mi yukluyoruz![]()
odin romu değil bu.Bu arada hurricane V5 i şimdi yükledim bir sorun yok.Büyük ihtimal senin dosya eksik inmiştir.Kusura bakma cahilim :PPc den yükleyecek halimiz yok yaodin romu değil bu.Bu arada hurricane V5 i şimdi yükledim bir sorun yok.Büyük ihtimal senin dosya eksik inmiştir.

Kurmak istiyorum ama... yemiyor![]()

Ya ne bilim garantisi var triangle awayi var ..risk almak gereksiz geliyor su an banaBen olsam kurardım, hacı ne yemiyor? Madem yemiyor aypon alsaydın niye android aldın![]()

Alla allaa bi sıkıntı var alican ya %20 de biraz takılı kalıyodu sonra %30 da birden kapanıyo note 2 yazısında kalıyodu tekrar 4.1.2 kurdum şimdide samsung apps kendini güncellemiyor google play bağlantı var olmasına rağmen yok dedi sonra düzeldi. Uyumam lazım ama şu tlfna adam gibi romu kurup uygulamaları kurmadan uyuyamam ben şimdi :S2 kere denedim aynı %30 da kapanıyo telefon 4.1.2 kurdum mağazalar kendini güncellemiyo samsung hesabım ara sıra parola doğrulaması istiyo noldu yavPc den yükleyecek halimiz yok yaodin romu değil bu.Bu arada hurricane V5 i şimdi yükledim bir sorun yok.Büyük ihtimal senin dosya eksik inmiştir.
Hurricane 1.19 gb (1.286.771-774) boyutta bu şekilde bilmiyorum eksikmi indi yoksa bende mi var sıkıntı.Bu büyük bi hakarettiBence custom rom işlerini tam bilmeyen bulaşmasın.. sonra böyle uğraşmak zorunda kalıyoruz![]()
s3 için çok kurdum uğraştım kullandımda ama note 2 de yeniyiz romları modları herşeyi farklı öğrenecez daha 
Floating window modu ile 68 uygulama rekorum var![]()