Aleyküm Selam :tül:
marist Üye Dede' Alıntı: Doğum günüm bugün ama 12 saat çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... Biliyorum . Hiç bir hareketlilik yok yani ?
Dede' Alıntı: Doğum günüm bugün ama 12 saat çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... Biliyorum . Hiç bir hareketlilik yok yani ?
KayraBey Üye marist' Alıntı: Biliyorum . Hiç bir hareketlilik yok yani ? Genişletmek için tıkla ... Yok. Bende filme geçiyorum zaten...
marist' Alıntı: Biliyorum . Hiç bir hareketlilik yok yani ? Genişletmek için tıkla ... Yok. Bende filme geçiyorum zaten...
marist Üye Dede' Alıntı: Yok. Bende filme geçiyorum zaten... Genişletmek için tıkla ... İyi seyirler abi
SHS Üye Dede' Alıntı: Doğum günüm bugün ama 12 saat çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... geçmiş doğum günün kutlu olsun abi
Dede' Alıntı: Doğum günüm bugün ama 12 saat çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... geçmiş doğum günün kutlu olsun abi
KayraBey Üye - SerkeŞ -' Alıntı: geçmiş doğum günün kutlu olsun abi Genişletmek için tıkla ... Haftasonu parti var
- SerkeŞ -' Alıntı: geçmiş doğum günün kutlu olsun abi Genişletmek için tıkla ... Haftasonu parti var
marist Üye - SerkeŞ -' Alıntı: bugün mü yoksa Genişletmek için tıkla ... Belki bugün , belki yarın , belki yarından da yakın
- SerkeŞ -' Alıntı: bugün mü yoksa Genişletmek için tıkla ... Belki bugün , belki yarın , belki yarından da yakın
SHS Üye marist' Alıntı: Belki bugün , belki yarın , belki yarından da yakın Genişletmek için tıkla ... demek sen gidiyon bu partiye
marist' Alıntı: Belki bugün , belki yarın , belki yarından da yakın Genişletmek için tıkla ... demek sen gidiyon bu partiye
marist Üye - SerkeŞ -' Alıntı: demek sen gidiyon bu partiye Genişletmek için tıkla ... Biz kim , partiye kimm.
marist Üye - SerkeŞ -' Alıntı: eğlenmek bizimde hakkımız Genişletmek için tıkla ... Nerde o zaman o hak
SHS Üye marist' Alıntı: Nerde o zaman o hak Genişletmek için tıkla ... hele bi vizeler bitsin elde edicem
Emrgncy Üye - SerkeŞ -' Alıntı: nasılsın abi Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Metin, sen nasılsın kardeşim..