Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Hayırlı Günlerr
:)

marist

marist

Üye
Sanada Toprağım @FatoŞ :)

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ
FatoŞ

FatoŞ

Üye
hı hı biliyorum biliyorum :D Oy kıyamam az kaldı Kuzum :D
Ne azı Yahu Kandırma beni :) Neyse topraam izninle gideyim eve gideyim daha namaz kılmadım , Dinlenmişte olurum :) görüşürüz ..

marist

marist

Üye
Ne azı Yahu Kandırma beni :) Neyse topraam izninle gideyim eve gideyim daha namaz kılmadım , Dinlenmişte olurum :) görüşürüz ..

Ne kandırması Topraam saat 4 dedin mi aksam oluyor.
Tamam selametle topragım Allah kabul etsin. Kendine iyi bak. :)

• Beğen
FatoŞ

FatoŞ

Üye
Ne kandırması Topraam saat 4 dedin mi aksam oluyor.
Tamam selametle topragım Allah kabul etsin. Kendine iyi bak. :)
Haklısın be topraam :) akıl mı kaldı başta :)
allah razı Olsun Topraam :)

marist

marist

Üye
  • Beğen
FatoŞ

FatoŞ

Üye
marist

marist

Üye
Öyleyimdir :ehe
evet dinlendim çok şükür :)
sen ne yaptın hala yatıyor musun :kıskıs:

Tabiii öylesindirr :pro: hıım eyi eyi aclıgıda unutmuşundur :d:
Ya Nerden biliyon .p walla sen gidiyorum dediginden beri uyuyordum sana az önce cevap yazana kadar :ehe Yuzume de guzel vurdun haa hala yatıyon mu diye :D

• Beğen
FatoŞ

FatoŞ

Üye
Tabiii öylesindirr :pro: hıım eyi eyi aclıgıda unutmuşundur :d:
Ya Nerden biliyon .p walla sen gidiyorum dediginden beri uyuyordum sana az önce cevap yazana kadar :ehe Yuzume de guzel vurdun haa hala yatıyon mu diye :D
Tabi vururum :kıskıs: Geldim Yazdım ya buraya annem geldi ezan okunmuş meğer 15 20 dakika geç açtım orucu :)

marist

marist

Üye
Tabi vururum :kıskıs: Geldim Yazdım ya buraya annem geldi ezan okunmuş meğer 15 20 dakika geç açtım orucu :)
Ee artık düştük diline vurursuun :ehe Ama ben dedim sana saat 4 oldu mu akşam oluyor :D Bide kandırma beni diyordun :sirit: Cevap gelmeyince iftara gitti dedim bende :d:

• Beğen
FatoŞ

FatoŞ

Üye
Ee artık düştük diline vurursuun :ehe Ama ben dedim sana saat 4 oldu mu akşam oluyor :D Bide kandırma beni diyordun :sirit: Cevap gelmeyince iftara gitti dedim bende :d:
Haklısın geç açtım orucu :) annem biraz daha geç gelse idi ben hala Oruçlu olacaktım ( annem geldi ellerinde kebap ayy missss :ehe )

marist

marist

Üye
Haklısın geç açtım orucu :) annem biraz daha geç gelse idi ben hala Oruçlu olacaktım ( annem geldi ellerinde kebap ayy missss :ehe )
Oh keyifler kebap :ehe Ana yüreği işte <3 :utan: Bu arada benim yüzümden mi geç kalıyordun :kıskıs:

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt