------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dün bir geliştirici ile konuştum hintli mutlaka çıkar çıkmasa bile sorun çözecek mod yaparım dedi bakalım :oke:

• Beğen
Tepkiler: baby_face_, tomy1925, Sciondar ve 2 diğerleri
.caner.

.caner.

Üye
Nextman usta tek sansim su sayac isine bir once care bulunmasi yoksa durum vahim :D
Umarim caner beklemekten baska caremiz yok sanirim
Aklımda çok deli sorular var, şimdi bu 4.3 de Samsung imzası var, 4.2 UBMEA sürümünde de Samsung imzası var. Sayaç artmaması gerekir.
(Cahilligime verin.)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sayac olayı tamamen farklı caner imza meselesi değil :)

• Beğen
Tepkiler: .caner.
.caner.

.caner.

Üye
sayac olayı tamamen farklı caner imza meselesi değil :)
Tamam o zaman.
Bir konuda okumuştum da içindeki imzaya göre artıyor denmişti, ben anlamamisim :) Ben böyle giderdim vallaha. :tşk:

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Sciondar

Sciondar

Üye
Beklediğimize değer bir 4.3 olur data taşıma falan inş

• Beğen
Tepkiler: muratvemine ve .caner.
tomy1925

tomy1925

Üye
Dün bir geliştirici ile konuştum hintli mutlaka çıkar çıkmasa bile sorun çözecek mod yaparım dedi bakalım :oke:
umarım insallah bekliycez gerci olmadı ocak ayında arkadasa satar S5 alırız :D kesin sayac işinin cözümü vardır hintli arkadas bulur en yakın zamanda olmadı xda da ki arkadaslar muhakak üstünde duruyorlardır konunun kimsenin mağdur olcagını sanmam ben haric:D

• Beğen
.caner.

.caner.

Üye
Abi 4.2 de sayac yok değil mi ? 4.3 e guncellemezsem garanti çakmaz umarım :hmmm

mcdogan20

Üye
Kies bişey yapamaz artık sayactan dolayı. Tahminimce telefonun download modda acılıyordur. Tek yapabilecegin sey odinle rusya romunu yuklemek ve o haliyle bir sure bu sorunun cozulmesini beklemek.
özcan sen 4.3 kurduktan snra güvenli modda hangi uygulamaları sonlandırarak şarj olayını çözdün?aklında kaldımı sonlandırdığın uygulamalar ve şarj durumun nasıl durdurmadan öncekine göre

• Beğen
tomy1925

tomy1925

Üye
  • Beğen
eroskop100

eroskop100

Üye
Samsung kernel kodlarını paylaşmış galiba yakın zamanda stabil cm sürümü çıkmaz mı zaten ?

• Beğen

mcdogan20

Üye
Doğan sen bu garanti konusunda sanslisin ya ben:D cihaz da 6 aylik geride koskocaman 18 ay var.! Benimde elim kolum rahat durmayacagi icin simdiden kendimden korkuyorum :D
teknolojik aletlerde garanti durumu şans işi bence,bugüne kadar hiçbirşeyimi garantiye göndermedim,laptop aldım bundan 5 yıl önce ve 2.ayda kendim söktüm komple,içini temizlemiştim,halada taş gibi çalışıyor meret :)

• Beğen
Tepkiler: tomy1925 ve .caner.
Sciondar

Sciondar

Üye
Samsung bizi 4.3 rootuna teşvik ediyorsun bari root garantide olsun ya da şu güncellemeyi çabuk ver:mad:

• Beğen
Tepkiler: tomy1925
Sciondar

Sciondar

Üye
Benim msj ledim sarı sizinkide öylemi ya da benimki bozuldu

Üst Alt