İpucu Mesaj Sesini Değiştirme

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
Mesaj Sesini Değiştirme
arkadaşlar mesaj sesini değiştirmek için şöyle bir yol izleye biliriz ilk önce vereceğim linteki vidyoyu indiriyoruz
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

daha sonra inen vidyoyu format factory veya total vidyo conver gibi benzeri bir program sayesinde mp3 yapalım

ve daha sonra pc de açıp bir test edelim mp3 sorunlumu değil mi diye daha sonra sorunsuz çalışıyorsa telefonu pc ye bağlayıp mp3 halini telefona içinde müzik klasörüne atalım

daha sonra bir kerede müzik ve viyoda mp3 açarak test ettikten sonra mağazadan zil sesi yaratıcıyı indirerek telefona kuruyoruz buyrun link

programı açalım

şarkı seçin diyerek bizim yaptığımız sms_sesleri dosyasını buluyoruyoruz

daha sonra istenilen sms ses aralığını ayarlıyoruz ben vidyodaki 3 sesi ayarlamak istiyorum

daha sonra kaydet diyerek onaylıyoruz

daha sonra program çıkıp wp ayarlar kısmında zil ses kısmına girelim ve buradan sms kısmına gelelim

üst resimde de gördüğümüz gibi ilk bakışta sadece zil sesi ayarlandığı görsekte aslında sms kısmına girip üst kısma doğru çıktığımızda öyle olmadığını fark ediyoruz

sms sesinide aynı program içinden değiştire bilgimizi görüyoruz bunu yaptığmızda sms sesi değişiyor doğruluğu kontrol edildi çalışıyor sorunsuz buradan sms sesi ayarlanamıyor diyenlere sesleniyorum öyle bir sorunumuz yok ben burada resimlerle çok detaylı anlatmaya çalıştım uzun gibi gözükebilir aslında ancak çok kısa sürüyor

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ceza87 ve narnia16

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
papakudioflu

papakudioflu

Admin
eline sağlık da niye pc'ye indirip convert etmeye çalıştın ki. Youmusic ile direk convert ederek telefona indir gitsin işte:ehe

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve OozyStaw
papakudioflu

papakudioflu

Admin

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
eline sağlık da niye pc'ye indirip convert etmeye çalıştın ki. Youmusic ile direk convert ederek telefona indir gitsin işte:ehe
ben herhangibir vidyo üzerinden yapılabildiğini göstermek için yaptım ancak senin söylediğin gibi o program sayesinde de yapılabilir tabiki birde insan mesela bir filimde güzel bir melodi duyuyor ve onu zil sesi veya mesaj sesi yapmak istiyor müziğin ismini bulana kadar bu gibi bir yolla direkte yapılabilir

respection123

Üye
Direk Youtube Mp3 dönüştürcü ile yapsak daha kolay olmazmı :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
Direk Youtube Mp3 dönüştürcü ile yapsak daha kolay olmazmı :)
üstte yazdığım gibi sadece bilmediğiniz film müzikleri falan ayarlanabilir onun dışında telefondan direk yapmak için youmusic gibi programlar ile yapılabilir

skynet

Üye
En basiti istediğin parçayı mp3 olarak indir ve mp3tag ilede tüm dosya bilgilerini sil ve ringtones klasörüne at ve işlem tamam :oke:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
En basiti istediğin parçayı mp3 olarak indir ve mp3tag ilede tüm dosya bilgilerini sil ve ringtones klasörüne at ve işlem tamam :oke:
tamam kardeşim alternatif için teşekkürler ama beni anlayan çıkmadı galiba

• Beğen
Tepkiler: OozyStaw

respection123

Üye
Yok hocam anladık :) Zil sesi yaratıcıda kaydedilen mp3 ler mesaj seslerinde de gözükor. Ben bunu bilmiyordum. Konu için elinize sağlık.

• Beğen

skynet

Üye
Anladım da artık gdr3 güncellemesi ile zil ve diğer bildirimlerde kişiselleştirme arttığı için bu yönteme pek gerek kalmadı ama genede konu için :tşk:

• Beğen
narnia16

narnia16

Üye

• Beğen
Murat Alper

Murat Alper

Moderator