O zaman Skype'dan da görüşme yapamazdınız ya da hücresel şebeke'de 3G seçeneği olmazdı bir kere bunu geçin.
Böyle şeyleri bırakın. Operatör anlaşmalarından kaynaklı kısıtlama olduğu anlaşmlarda yazıyor ayrıca bazı ülkelerde de Lumia 920 görüntülü görüşme aktif olarak kullanılıyor. Eğer burada illa ki birilerine sinirlenecekseniz bu Nokia ve Microsoft olmasın Turkcell olsun çünkü kısıtlamayı getiren o...katılıyorum sana burada turcell ve diğer operatörlerin suçları var zamanla çözüleceğini düşünüyorum inş. uzun sürmez aslında bana kalırsa turcell ve diğer operatörlere yazı yollamak lazım görüntülü görüşme talebi diye biz kullanıcılar olarak bekliyoruz diye haber vermek lazımYa donanımsal demeyi aklınız nasıl alıyor açıkçası anlamıyorumO zaman Skype'dan da görüşme yapamazdınız ya da hücresel şebeke'de 3G seçeneği olmazdı bir kere bunu geçin.
Zamanında radyo olmamasına da donanımsal dediler GDR2 ile halledildi, onu da bırakın en basit ekran döndermesine donanımsal dediler GDR3 yükledim onu da hallettilerBöyle şeyleri bırakın. Operatör anlaşmalarından kaynaklı kısıtlama olduğu anlaşmlarda yazıyor ayrıca bazı ülkelerde de Lumia 920 görüntülü görüşme aktif olarak kullanılıyor. Eğer burada illa ki birilerine sinirlenecekseniz bu Nokia ve Microsoft olmasın Turkcell olsun çünkü kısıtlamayı getiren o...
benim anlamadığım Türkcell niye böyle bişey yapsınki
3g internettemi yiyor aynı zamanda o nasıl oluyor merak ettim ben kaç yıl önce 3g ilk çıktıgı sıralarda uzun süre konuşmlaar yaptım kontürleme 3g için farklı tabiki daha fazla kontür yer ama mesela turcellin bir ara 3g 1saat falan veriyordu bende kontür yok hiç konuşuyordum o nasıl oluyor o zamanBak şimdi mantıken şöyle düşünebilirsin;
3G ile görüşme yaptığın zaman hem dakikalardan hem de internetten yer yani ekstra kazanç. Operatörlerin en çok kazanç sağladığı kısımlardan bir tanesi. Turkcell bir araştırmaya gitti ve gördü ki; operatörler arasında en az 3G kullanımı Turkcell'de.
Eee rakipleri olan Vodafone ve Avea'ya aslan payını kaptırmamak için bir nevi böyle bir çakallığa başvurdu. Sözde bu süre içinde 3G kullanım sayısını artıracak. Kapitalizm işte ne dersin?...
3g internettemi yiyor aynı zamanda o nasıl oluyor merak ettim ben kaç yıl önce 3g ilk çıktıgı sıralarda uzun süre konuşmlaar yaptım kontürleme 3g için farklı tabiki daha fazla kontür yer ama mesela turcellin bir ara 3g 1saat falan veriyordu bende kontür yok hiç konuşuyordum o nasıl oluyor o zaman
Arkadaşlar, ücretlendiremede falan bir farklılık yok. 3G üzerinden görüntülü konuştuğunuzda normal tarifenizden gider. Aynı zamanda N97 kullanıyorum, Turkcell abonesiyim, hiç bir farklılık yok. Daha mantıklı sebepler bulun.
Beni anlamıyorsunuz aynı zamanda net pakediniz de gitmiyor mu?görüntülü görüşmede ek bir ücret alınmıyor ve internet bağlantısının açık olması gerekmiyor normal tarifeniz üzerinden ücretlendiriliyor örneğin her yöne 500 dk lık bi paketiniz varsa kaç dk konuşursanız ondan düşüyor
hayır net paketinizle alakası yok zaten görüntülü konuşma için mobil verinin açık olması gerekmiyorBeni anlamıyorsunuz aynı zamanda net pakediniz de gitmiyor mu?
şuanlık yapılmıyor ve ne zaman düzeleceğini hakkında kesin bir bilgi yokBeyler yani şimdi Nokia 920 de 3g üzerinden görüntülü konuşma yapamıyormuyuz ?
Peki yakında yapabilcekmiyiz ?
malesef onun hakkında şuanlık bilgi yok diye biliyorum şuanlık skype gibi programlar üzerinden görüntülü konuşabilirsiniz sadeceBenim için çok önemliydi görüntülü görüşme, 920 yi satın aldığımız yerde yapılıyor demişti.
Peki düzelcek mi?