lumia 920 de şebeke üzerinden görüntülü görüşme varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Gascoine

Gascoine

Üye
Şu an Lumia 920 üzerinden 3G görüntülü görüşme hizmeti verilmiyor.. Bir sonraki güncellemesinde geleceğinden emin olabilirsin.

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
nasıl unlock edilir peki

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
ilerde çıkarsa yaparız belki ozaman

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
şu anda zaten çalışmaları başladı yakında çıkar büyük ihtimalle.

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
tamam bilgiler için sağolun

sasasahamza

Üye
deseneze wp8 ide hacklicez diye :D

memolifurkan

Üye
Selamlar ben türkselli değilim vodafone kullanıyorum vodafone dede yok görüntülü görüşme seçeneği bu nasıl bie iştir anlamadım sen son model bilgisayar işletim sistemli telefon çıkarıyosun ama Geçmiş tellerinde olan özellikler bunda yok mesela en önemlisi video arama seçeneği rehberde olacak,ayriyetten dosya yöneticisi önemli şarj bir gün gidiyor batarya biraz daha büyük olabilirdi...

man20

man20

Üye
teknik olarak var fakat Turkcelle yapılan anlaşma gereği kısıtlandı. Anlaşma suresi dolduğunda kısıtlama güncellemeyle kaldırılıcak.
8-9 ay oldu ali kemal abi. yanlış hatırlamıyorsam bu anlaşmanın süresi çok kısa bişidi 1-2 aymıydı neydi öyle söylemiştin :/

erndrdyk

erndrdyk

Üye
görüntülü görüşmenin ne zaman geleceği hakkında bilgim yok fakat dosya yöneticisi c d şeklinde değilde görünen klasörler için var. Mağazadan bulabilirsin dosya yöneticisi diye. En azından dosyalar arası kopyalama yapıyor

themardinli

themardinli

Üye
Arkadaşlar wp8 hacklendi zaten bir sertifika ile ama hala yapanlar sertifikayı yayınlamadılar. Kısa bir süre sonra hazır olur. Ayrıca anlaşma bu senenin başında bitecek. Lumian920'den kaynaklı bir durum değil Turkcell'in çakallığı bu iş diğer tüm yeni tellerde aynısını yapıyor...

bekiryimaz

bekiryimaz

Üye
arkadaşlar gerçekten de çok saçma bir iş yaa süper telefon yapıyorsun ama eski telefonlarında olan basit bir video arama özelliği yok yaa

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bu anlaşmayı firmalar yapmamalı

erndrdyk

erndrdyk

Üye
bence bu Bi anlaşma değil benim düşüncem sadece tabi bu gerçeği nedir bilemem fakat mantıklı düşünüldüğünde wp7 de de yok şebekeden görüntülü görüşme. Yapılırsa 8.1 de bekliyoruz.

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
n9 ada güncellemeyle gelecek dendi ama gelmedi sanırım wp yede şimden sonra geleceğini sanmıyorum bide bu operatör anlaşmasımı emin değilim artık bence sistemden kaynaklı örn lg ve amsung android cihazlarda görüntülü görüşme var ama htc ve sony de yok

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
sizin dediğinize göre gelmeyecek

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
ben sanmıyorum geleceğini

erndrdyk

erndrdyk

Üye