lumia 920 de şebeke üzerinden görüntülü görüşme varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

muzaffer7866

Üye
Benim nokia 5800 ım vardı, onu amcamlara gödnercektim görüntülü görüşme yaparız diye şimdi ne yapcam ?
tavsiyesi olan var mı?
Onlar net kullanmazlar.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Benim nokia 5800 ım vardı, onu amcamlara gödnercektim görüntülü görüşme yaparız diye şimdi ne yapcam ?
tavsiyesi olan var mı?
Onlar net kullanmazlar.
onlarda net yok ve sen görüntülü görüşmek istiyorsan tek çaren 5800 olan telin hattına internet paketi alıp skype üzerinden konuşabilirsiniz tabi bu arada skype programınıda indirmen lazım 2 telefonada

muzaffer7866

Üye
Herşey için sağol, şimdi iptal ettirdim telefonu daha gelmemişti. Evkurdan almıştım.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Herşey için sağol, şimdi iptal ettirdim telefonu daha gelmemişti. Evkurdan almıştım.
sırf görüntülü görüşme yok diyemi iptal ettirdin lumialar güzel ancak türkcell gibi firmalar sorun çıkartıyorlar türkiye dışında 3g kullanımda sorun yok diye biliyorum

muzaffer7866

Üye
Görüntülü görüşme benim için çok önemliydi. Görüntülü görüşmeninde gelip gelmeyeceği hakkında bi bilgi yok. Babam belki iptal ettirmemiştir daha. Gelceğini bilsem görüntülü görüşmenin...

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Görüntülü görüşme benim için çok önemliydi. Görüntülü görüşmeninde gelip gelmeyeceği hakkında bi bilgi yok. Babam belki iptal ettirmemiştir daha. Gelceğini bilsem görüntülü görüşmenin...
ben bilgim yok dedimde belki bunun hakkında bu günlerde açıklama falanda yapmış olabilirler araştırmak lazım bence biraz hemen vazgeçme şuan yok diye çünkü lumia telefonlar cidden güzel telefonlar

muzaffer7866

Üye
Ben çok istiyordum Lumia , babamla bi konuşayım. Skype yi felan anlatayım (anlamaz ama..)

muzaffer7866

Üye
Aynen öyle. Babamla konuştum tamam dedi. Kardeşim var 9 aylık onu akrabalara felan göstercez. Babamın işi yüzünden de ilden çıkamıyoruz. Samsung harici diğer telefonlarda da 3g görüşme yokmuş dedim öyle ikna ettim.

Bildiğiniz program var mı? Hem wp8 hemde symbian s60v5 için görüntülü görüşme programı.

Bide bu programlar ne kadar kota harcar ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Aynen öyle. Babamla konuştum tamam dedi. Kardeşim var 9 aylık onu akrabalara felan göstercez. Babamın işi yüzünden de ilden çıkamıyoruz. Samsung harici diğer telefonlarda da 3g görüşme yokmuş dedim öyle ikna ettim.

Bildiğiniz program var mı? Hem wp8 hemde symbian s60v5 için görüntülü görüşme programı.

Bide bu programlar ne kadar kota harcar ?
şunu bir dene kota hakkında güzel bir tespit ne kadar harcıyacağını denemek lazım daha hiç denemedim bende internet paketi almadan kesinlikle deneme benim deneme şansım olursa kota miktarını akşam üzeri seninle paylaşırım
https://www.maxicep.com/forum/konu/skype-v2-00-for-s60v5-symbianos9-4-signed.492735/

muzaffer7866

Üye
gerçekten çok sağol çok yardımız dokundu bundan sonra özelden konuşsak heralde daha iyi olur ;)

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
aslında nokianın sitesinde görüntülü görüşme var yazıyor elimizdeki telefonları belirtilen özellij yok diye geri iade edebilirmiyiz acaba benim telin 1872 tl faturası var onu bi geri alabilirsem 1520 alırım :bigstar:
edit: siteyi güncellemişler artık Görüntülü arama özellikleri: Skype görüntülü arama yazıyorbizim hayal tamamen hayal oldu :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
ON9

ON9

Üye
tavsiyesi olan var mı?
Onlar net kullanmazlar.
Aslında skype için ille de net paketi almaya gerek yok. Sende varsa karşı taraf bilgisayar ile de seninle skype dan konuşma yapabilir

Üst Alt