Snapdragon™ Batteryguru V2.0.1 (güç Tasarruf Uygulaması)

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Snapdragon™ Batteryguru V2.0.1 (güç Tasarruf Uygulaması)
Yenilikler:
- New charge reminder feature prompts you to charge your phone at those important times
- Now shows your battery life remaining in hours and minutes in the notification bar
- Battery % now shown periodically in the notification bar

Görseller:

Market Linki:

• Beğen
Tepkiler: Anil-D

johnny_bravo

johnny_bravo

Üye
tskkerler :alkis

ExSeLANS

ExSeLANS

Üye
S3 de faydalı olabilirmi? işlemcisi farklı

Invoke

Invoke

Üye
S3 de faydalı olabilirmi? işlemcisi farklı

Olabilir, sanıyorum* işlemcilik durum yok ki, arkaplandaki uygulamalarla filan ilgileniyor, güç tasarrufu sağlıyor güya.
Benim pek işime yarayan bir prog. olmamıştı.

ExSeLANS

ExSeLANS

Üye
Olabilir, sanıyorum* işlemcilik durum yok ki, arkaplandaki uygulamalarla filan ilgileniyor, güç tasarrufu sağlıyor güya.
Benim pek işime yarayan bir prog. olmamıştı.
Anladım okadar pro denedim bide buna bakayım dedim ama gerek kalmadı.sizin sonuc aldiginiz bi pro oldumu

Invoke

Invoke

Üye
Anladım okadar pro denedim bide buna bakayım dedim ama gerek kalmadı.sizin sonuc aldiginiz bi pro oldumu

Yok :D Ben o kadar da deneyip, araştırmadım zaten. Faydalı olduklarını düşünmüyorum, ortalama bir gün giderler işte, ekran parlaklığını düzenlerim, oto.senkronizasyonu kapatırım... Telefonun uyumasını engelleyecek sürekli bildirim veren, telefonu uyandıran gereksiz facebook gibi uygulamalarım yok zaten :D, onun için pek ihtiyaç duymuyorum bunlara.

ExSeLANS

ExSeLANS

Üye
Yok :D Ben o kadar da deneyip, araştırmadım zaten. Faydalı olduklarını düşünmüyorum, ortalama bir gün giderler işte, ekran parlaklığını düzenlerim, oto.senkronizasyonu kapatırım... Telefonun uyumasını engelleyecek sürekli bildirim veren, telefonu uyandıran gereksiz facebook gibi uygulamalarım yok zaten :D, onun için pek ihtiyaç duymuyorum bunlara.
Aynen face twetter vs. Gibi uygulamaları bende kullanmam.alternati olanlara bakarım. arka plan uygulamalarıda devre dışı biraktinmi yeter

Anil-D

Anil-D

Üye
Teşekkürler

calypso16

calypso16

Üye
gmd'ye yükleyemiyorum apk'sı var mı?

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Teşekkürler