Haber Ilk Resmi Gdr3 Guncellemesi Htc 8xt Için Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ilk Resmi Gdr3 Guncellemesi Htc 8xt Için Yayınlandı

Merakla beklenen Nokia World etkinliği ve onun yankıları teknoloji dünyasını meşgul ederken Amerika'lı dev operatör Sprint hTc 8XT modeli için GDR3(Güncelleme3) güncellemesini sessiz sedasız yayınladı.

Güncelleme ile gelmesi kesinleşen yenilikleri tekrar hatırlarsak;

•(X) ile açık uygulama kapatma
•Sürüş modu
•Ekran döndürme kilidi
•Daha iyi hafıza yönetimi
•Kurulumda wifi'ye bağlanma

Bunların dışında final sürümde ne yenilik ve extralar var bilmiyoruz. Lumia cihazlar için ne zaman yayınlanmaya başlayacağı konusunda ise henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
zaten hep en son nokialara verirler zaten :)

narnia16

narnia16

Üye
hTc cihazlarda yine sorun çıkarsa yıl başına kadar zor alırız güncellemeyi ki birde buna black güncellemesini eklersek daha vaktimiz var :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hTc cihazlarda yine sorun çıkarsa yıl başına kadar zor alırız güncellemeyi ki birde buna black güncellemesini eklersek daha vaktimiz var :)
yaklaşık on gündür kullanıyoruz beta haliyle. Bir sorun yok. Olacağını da zannetmiyorum.

turbocore35

turbocore35

Üye
lumialara 1 aya kadar verirlermiki acıba ?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
beta dan bir farkı yok ise güncellemenin anlamıda yok bence.

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Black htc si için yayınlanır mı ya :D

skynet

Üye
Darısı ve fazlası lumia'cılara :alkis

alical33

alical33

Üye
betada sorun yok ali abinin dediği gibi daha önceki gdr2 de htc lere geldikten 1 ay sonra falan düşmüştü nsu ya heralde öyle hatırlıyorum yine nsu ya erken gelirse direk güncellerim :)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Nokıa'ya ayrıcalık vardı şimdi daha iyi anlıyorum hep biz en sona kalıyoruz bu bir ayrıcalık :sinir Ben oncedende demiştim wp8.1 ilk baharın ilk ayları yayınlanır bu güncellemede bize 2014de gelir ama inşallah yanılırım

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bende şarj sıkıntısı var
bende de sanki o sorun var sarjı telefon duruken sorun yokta az kullanımda çok gidiyor gibi tam anlamadım bende bayadır aşırı kullanmadıgım için 10 gündür falan banamı farklı geliyor diye soruyorum kendime ancak deneme yapmak lazım

Son düzenleme:

skynet

Üye
Benim şarj'dan yana bir sıkıntım yok

blackcemre

Üye
Haber için teşekkürler.Lumia'danada haber bekliyoruz özellikle lumia 920'ye üç kolon desteği gelecek mi

yasirtaha

yasirtaha

Üye
kasım ilk haftası benim tahminim

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
darısı başımıza :)