Haber Ilk Resmi Gdr3 Guncellemesi Htc 8xt Için Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye
ms in sitesine gdr3 changelog eklenmis ve test versiyonundakilerden farkli birsey yok yani final versiyonuni merakla beklemeye gerek kalmadi.. 8.1 i beklicez simdide : ) benim mantigim almadi guncellemelerdeki izlensn yolu vardir bir bildikleri

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Gdr3 ten sonra telefonumu 20-24 saat arası bir performansta kullanıyorum :)

0MG90

0MG90

Üye
8XT ne ara çıktı ya

sekajmer

sekajmer

Üye
bence bu kez hızlı olacak ama benim derdim başka şu 820'den kurtulsambenim şarjım süper gidiyor sabah 8 gibi %100 idi sonra 30dk hoparlör ile son ses müzik çaldı 30-40dk'da kulaklık ile yine son ses akşam 7 gibi baktığımda ise şarjım %91 idi çok şaşırdım. Gün boyu açık/çalışan uygulamalar : twit,face,6sec,6tag,whatsapp çart çurt çalışıyor ama acayip şaşırdım imkansız gibi gelebilir ama bu oldu

Lumia820

Lumia820

Üye
ie ve sim kart problemi var bende

sekajmer

sekajmer

Üye
Eğer sorun varsa format atın kesinlikle işe yarıyor. Ben GDR3 bets'yı kurduğumda yeni gelen özelliklerin X ile kapatma dışındakiler çalışmıyordu ekran döndürmeye tıkladığımda Ayarlara atıyordu Format attım canavar oldu

serecans

serecans

Üye
benim 620 dün akşam Bi dondu batarya yı söktüm taktım telefonu açtım Nokia yazısının dan gemen sonra elektrik tehlikesi işareti ve dişli geldi sabaha kadar öyle kalmış şarj da olmamış sabah 8 gibi açıldı bu sorunu yaşayan var mı ?