Haber Glance Screen'e Yeni Özellikler

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar s3den sonra L920 ilaç gibi geldi.şarz durumu hariç çok memnunum.kamera,kalite,stabilite,karizma,hız herşeyiyle harika.sistemden kaynaklı bazı eksikler olsada umurumda değil nasılsa arkasında koskoca ms ve Nokia var.yeterki benim param olsun yine seve seve 1520 yi almak isterdim.

braayn

braayn

Üye
çok iyi bakalım ve görelim....

YkPkY

YkPkY

Üye
bakın bu seslenişim forumdaki bazı arkadaşlara : Bi kere de memnun olun ya şu güncellemelerden falan anca eleştiri anca olması gerekiyordu. Sanki gidip Nokia elinize zorla verdi telefonu. Kendiniz gittiniz aldınız. Gidip Android cihaz alsaydınız. Nokia sizi zorla da tutmuyor . Gidip satabilirsiniz de yani demem o ki biraz memnun olmaya çalışın
gelişmelerden zaten mutlu ve memnunum.olmasaydım 2001den beri Nokia kullanmazdım aralarda başka markalara geçsem bile.
işte hayal kırıklığı burada başlıyor,yarı yolda kalmak,geride gelişmek.
çevremde dalga geçiliyorum son nokiacı olarak :(

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
etrafımızdakilerin ne düşündüğünü bu kadar önemsesek yaşamak çekilmez bir hal alırdı doğrusu.insanların ağzı torba değil ki büzesin,bırak istediğini düşünsün insanlar,sen nerde neyle rahatsan mutluysan ordan devam et bence kardeşim.yanlış anlama akıl vermek falan değil niyetim haddim değil zaten,benim ki sadece güzel bak güzel gör olayı ;)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve zaferozkan
zaferozkan

zaferozkan

Üye
........ Et milleti derler ya o hesap

• Beğen
Tepkiler: PureFood
4MaGuS

4MaGuS

Üye
1.5 ay önce telefon almadan önce evde samsung tv var var ve samgung tel alıp hem baglantı falan yaparım gibi iyi geliyordu başlarda ancak sonra L820 ile tanışma ile başlıyan araştırmalarım sonunda L920 kavuştum şuan kuzende S4 var pek programla falan uğraşmıyor galiba geçen gün evdeyken ikimizde vidyo çektik ve ben anında tv ye gösterdim evde de misarfirler var bu arada S4 de bir türlü ayarlıyamadım tv baglanmayı çoçuk bana attı vidyoyu ben açtım sadece başımdan geçen bir olaydı bu arada bayram dolayısı iile gelen herkezi resime çektiğimde bakmak istiyorlar durun göstericem diyip kocaman tv de açtıgımda o ne telefon diye soruyorlar hemen ve o gün içinde 5-6 defa tv baglanmam da sorun çıkmadı hiç şimdi diyeceksiniz normalde S4 samsunga daha iy ibaglanır diye ancak sonuç ortada bu arada vidyoları aşagı yukar aynı çözünürlük olarak L920 biraz daha aydınlık ve sarsıntı yok bana göre seside daha iyi

braayn

braayn

Üye
iyimiş peki merak ettim tve nasıl bağlanıyorsun ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
iyimiş peki merak ettim tve nasıl bağlanıyorsun ?
play to diye bir program var onu kuruyorsunuz daha sorna tv yi internete baglıyorsunuz aynı wifiye telden de baglandıgınızda programa girdiginizde baglantı diye bir kısım var orda 2 seçenek çıkıcak karşınıza alt kısımda TV nin modeli yani wifi adı çıkıcak ona tıklarsanız TV de bir uyarı çıkıyor baglansınmı diye evet dedikten sonra resim-müzik-vidyo her türlü aktara biliyorsunuz ben dolaylı yoladam baglanıyorum yani internet modermine baglanıp yapıyorum o yüzden kendi çektiği fullhd vidyoları biraz yavaş atıyor bunun dışında internet paketiniz varsa sadece baglantı için wifi ağı açıp tv yi direk tele baglayıp daha hızlı baglana bilirsiniz

fk555897

fk555897

Üye
Güzel olmuş.

braayn

braayn

Üye
eywallah

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:tşk: haber için

suyunsesi

suyunsesi

Üye
photobeamer le de çok hızlı resim gösterimi yapabiliyorsunuz :) (Benim PC evdeki koca LCD Tv ye bağlı olduğundan anında dev ekranda beliri veriyor) :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ayrıca, eğer televizyonunuz akıllı tv özelliğini destekliyorsa internetten photobeamer.com'a girerekte görüntüleyebilirsiniz.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
evet oda varda ancak o biraz daha uğraştırıyor pc ler için güzel ancak tv ler için play to gibi program yok bence çok daha başarılı çünkü tv den phoberamer sitesine girene kadar burdan direk baglanıyorsunuz ve resim geçişleri daha hızlı gibi

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
etrafımızdakilerin ne düşündüğünü bu kadar önemsesek yaşamak çekilmez bir hal alırdı doğrusu.insanların ağzı torba değil ki büzesin,bırak istediğini düşünsün insanlar,sen nerde neyle rahatsan mutluysan ordan devam et bence kardeşim.yanlış anlama akıl vermek falan değil niyetim haddim değil zaten,benim ki sadece güzel bak güzel gör olayı ;)

insanların bize nasıl acıyarak baktığını farketmiyorsunuz :cnfsd::cnfsd::cnfsd::cnfsd::cnfsd:

ferit.61

ferit.61

Üye
Adam alır Lumia 1020 telefon 2000 TL kıyar paraya, 41MP kameram var diye artistlik yaparken zil sesi ile müzik çalar sesini ayrı kısıp açamaz daha :)

Benim sistemim çok stabilite baba....
Dersin ama yeter da bir yere kadar stabilite de.
Toparlanması lazım ki bazı arkadaşlar hani Nokia Camera' yı filan hani kaçak yolla kurmaya çalışıyor vs..
Kiminde 1GB ram kısıtlamaları vs, çok uzun sürmez 920 925 i de sallarlar en kısa zamanda arka plana.

O zaman kim kime güler ağlar, kim kime şu an gülüyor ağlıyor belli olur.

Kimse zorla aldırmıyor kimseye birşey ama sistem olarak güncellen artık kardeşim, toparlan artık cihaz tanıtacağına Microsoft...

Üst Alt