Uygulama Şarj Dayanmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

uauags

uauags

Üye
    Konu Sahibi
Şarj Dayanmıyor
Acil yardim s3 mini kullanıyorum .Son 1 haftadır günde 2 kere şarja takıyorum.progran araştırdım ama bulamadım hangi programı önerirsiniz.Şimdiden çok teşekkür ederim arkadaşlar..

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
yüklediğin bir programdan olmuştur büyük ihtimal battery saver gibi uygulama yüklediyseniz kaldırın arka planda işlemciyi takip eden bi uygulama olmalı, bu yüzden uyumuyordur cihaz. sıfırlamayı deneyebilirsin

uauags

uauags

Üye
    Konu Sahibi
Bataryayla alakali hiçbir şey yüklemedim ki ama.batarya programlarni tavsiye etmiyor musunuz?

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
hayır batarya programları işlemciyi sürekli takip ettiği için cihaz uyumuyor ve daha çok güç tüketiyor yani sadece kim ne kadar enerji harcıyor ona bakmaya yarıyor batarya programları.
örneğin kullanım süresi içinde cihaz ne kadar boşta ne kadar uygulama,oyun, veri bağlantısı gibi şeyler açık ?

uauags

uauags

Üye
    Konu Sahibi
Peki sıfırlarsam programları yedeklemem gerekir mi

HeroMR

HeroMR

Üye
Gps mobil ag wifi gibi ozellikleri kullanmadiginiz zaman kapatin birde uygulamalari acik birakmayin.

uauags

uauags

Üye
    Konu Sahibi
Clean master nasıl önerir misiniz?
Gps mobil ag wifi gibi ozellikleri kullanmadiginiz zaman kapatin birde uygulamalari acik birakmayin.
Bir tek wifi açık ama yine uyandigimda şarjin % 25 i gitmiş oluyor

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
gece %25 gitmesi normal değil bence cihazı sıfırlayın. benim cihazda yüklediğim uygulamalar google hesabıma yedekleniyor sıfırlayıp tekrar gmail hesabı giriş yapınca otomatik yüklüyor ama s3 minide ekstra bi işlem varmı bilmiyorum

uauags

uauags

Üye
    Konu Sahibi
Neyse pc ye yedekliyim çok sağolun :)

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Rica ederim :)

HeroMR

HeroMR

Üye
Bence gece wifi acik %25 gitmesi asiri az. Eger soylediginiz gibiyse sarj sorunu tamamen sizden kaynaklaniyor kullanmadiginiz zaman kapatirsaniz gayet rahat edersiniz

uauags

uauags

Üye
    Konu Sahibi
Hayır normalde böyle değildi. Zaten onu da kapatirsam ne anladım ben bunun akıllı telefonlulugundan :)

• Beğen
Tepkiler: Özkan Ç.

Ahmet SC

Üye
Juice Defender vardı bir aralar. Kullan bi denemeni öneririm.

HeroMR

HeroMR

Üye
Hayır normalde böyle değildi. Zaten onu da kapatirsam ne anladım ben bunun akıllı telefonlulugundan :)

Android oyle malesef bencr gayet de iyi gidiyor sarjin. Windows phone kullanan bir arkadasim var full oyum oynuyor 3 gun rahat gidiyor sarji

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Android oyle malesef bencr gayet de iyi gidiyor sarjin. Windows phone kullanan bir arkadasim var fu ll oyum oynuyor 3 gun rahat gidiyor sarji

Akü baglamistir telefona :)
Bizde aku kullansak oyun oynayarak 3-4 gun gider :P

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Clean master nasıl önerir misiniz?
Bir tek wifi açık ama yine uyandigimda şarjin % 25 i gitmiş oluyor

Cihazi aktif olarak kullaniyorsan normal ama gece kullanmadigin cihaz %25 sarj yiyorsa bi anormallik var belliki.
Benim telefon beklemede %3 ancak gidiyor sabaha kadar

Ahmet SC

Üye
Bende arkadaşa katılıyorum. %25 gitmesi anormal bir durum.

Ahmet SC

Üye
Bendede açık. Hatta müzik bile indiriyor bazen. Gece bırakıyorum indirmeye en azami %15 şarj yer (denemedim tahmin ediyorum). Benim telefonum Galaxy S4. Bataryam seninkinden güçlü olduğu için az şarj yiyor olabilir (gerçi işlemcide bataryayı fazla zorluyor) ama o telefonda bi gariplik var. Güç tasarrufu modunu aç, parlaklığı otomatik yap veya düşür. Olmadı bi servise götür batarya değişimi yapsınlar.

Takipçi Satın Al

Üst Alt