Uygulama Şarj Dayanmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

HeroMR

HeroMR

Üye
Bendede açık. Hatta müzik bile indiriyor bazen. Gece bırakıyorum indirmeye en azami %15 şarj yer (denemedim tahmin ediyorum). Benim telefonum Galaxy S4. Bataryam seninkinden güçlü olduğu için az şarj yiyor olabilir (gerçi işlemcide bataryayı fazla zorluyor) ama o telefonda bi gariplik var. Güç tasarrufu modunu aç, parlaklığı otomatik yap veya düşür. Olmadı bi servise götür batarya değişimi yapsınlar.

Kardeşim gariplik filan yok s4 ile s2 bir mi? Wifi acik gece %25 normal hatta az bile.

HeroMR

HeroMR

Üye
Zaten wifi bos duruyor guc tasarufunu accak olsa wifi kapar. Kullanmadigi halde acik birakmis.

The Shadow

The Shadow

Üye
Kardeşim gariplik filan yok s4 ile s2 bir mi? Wifi acik gece %25 normal hatta az bile.
1-S2 değil Ace 2 kullanıyorum.
2-Arkadaşımda S3 var bizzat kendi gözlerimle gördüm.

The Shadow

The Shadow

Üye
Okudum 2.yi ne demek istiyordunuz? Neyse sen naparsanbyap normal o bunun kavgasini yapmiyicam.
ahhh bi türlü derdimi anlatamadım ben sana yaw :D arkadaşım da s3 var ve şimdiye kadar aynı durumda en fazla %10 indi hadi bu s3 mini zorlasan %10 u geçmez yine :) sen se diyosun ki ace 2 için bu aşırı normal burda ace 2 den bahseden olmadı ki ?

Son düzenleme:
HeroMR

HeroMR

Üye
Telefonun ne simdi bi s2 oluyir bi ace2

HeroMR

HeroMR

Üye
belli ki anlama problemlerin var senin git tedavi ol öyle gel :D

Tedavi olmasi gereken sensin. Konuya gunde bir giriyorum o da telden gecmisi hatirlamam mumkun deil konu sahibinin s3 minisi var ve wifi acik 25 gitmesi normal. Artik ne derseniz deyin konuyu umursamiyorum.

The Shadow

The Shadow

Üye
Tedavi olmasi gereken sensin. Konuya gunde bir giriyorum o da telden gecmisi hatirlamam mumkun deil konu sahibinin s3 minisi var ve wifi acik 25 gitmesi normal. Artik ne derseniz deyin konuyu umursamiyorum.
La benim konuya olan ilk yorumum 10-15 dk öncesi neyin kafasındasın sen ? :D

HeroMR

HeroMR

Üye
Senin gibi gereksiz kisiler bu foruma nasil geldi bilmiyorum ama neyse. Telefonunu bugun guc tasarufuna filan almadan wifi acik birak gor ne kadar gidiyor.

Ahmet SC

Üye
ahhh bi türlü derdimi anlatamadım ben sana yaw :D arkadaşım da s3 var ve şimdiye kadar aynı durumda en fazla %10 indi hadi bu s3 mini zorlasan %10 u geçmez yine :) sen se diyosun ki ace 2 için bu aşırı normal burda ace 2 den bahseden olmadı ki ?
Ya bak S3 ile karşılaştırma. S3in bataryası işlemcisine göre S3 Mininin bataryası işlemcisine göre.

The Shadow

The Shadow

Üye
Senin gibi gereksiz kisiler bu foruma nasil geldi bilmiyorum ama neyse. Telefonunu bugun guc tasarufuna filan almadan wifi acik birak gor ne kadar gidiyor.
daha 1 aylık üye gelmiş bana gereksizsin diyor anlaşılan okulda size büyüklerinize saygılı olmayı öğretmemişler :D şu an deneyemem çünkü sim kart bozuk büyük ihtimalle mesaj bildirim falan gelmeyeceği için daha az şarj yiyecektir bi kere
Ya bak S3 ile karşılaştırma. S3in bataryası işlemcisine göre S3 Mininin bataryası işlemcisine göre.
senin de dediğin gibi bataryaları işlemcilerine göre s3 mini nin ki işlemcisine göre yetersiz kalıyorsa ya yeni batarya alsınlar ya da gitsinler samsung a şikayet etsinler çünkü %25 wifi acık bile olsa hiç kullanmadığın sürece 5-10 saatte düşecek bir miktar değil :)

HeroMR

HeroMR

Üye
daha 1 aylık üye gelmiş bana gereksizsin diyor anlaşılan okulda size büyüklerinize saygılı olmayı öğretmemişler :D şu an deneyemem çünkü sim kart bozuk büyük ihtimalle mesaj bildirim falan gelmeyeceği için daha az şarj yiyecektir bi kere

Ozaman nasil denedim diyorsun? 1 aylik uye degilim burda kac yilligim bilemezsin bubyeni uyeligim sana anaokulunda ogretmemisler sanirim saygiyi. Ayrica bu hesabimla bile senden daha faydali olmusumdur buraya.

The Shadow

The Shadow

Üye
Ozaman nasil denedim diyorsun? 1 aylik uye degilim burda kac yilligim bilemezsin bubyeni uyeligim sana anaokulunda ogretmemisler sanirim saygiyi. Ayrica bu hesabimla bile senden daha faydali olmusumdur buraya.
1- 20 eylül 2013 yazıyor üyelik tarihinde pc den girince
2- arat bakalım mesajlarımı kim daha yararlı olmuş diye
3- şuan deneyemem diyorum daha önce denemedim demiyorum o kör gözlerini iyi aç da oku mesajımı sınırlı türkçen elverirse tabii
Ayrıca senin bana bu kaçıncı atarın yanlış bilgi veriyorsun düzeltiyoruz hemen artistik yapıyorsun adminlerin işine karışmak gibi olmasın ama böylelerinin banlanması lazım bence

HeroMR

HeroMR

Üye
1- 20 eylül 2013 yazıyor üyelik tarihinde pc den girince
2- arat bakalım mesajlarımı kim daha yararlı olmuş diye
3- şuan deneyemem diyorum daha önce denemedim demiyorum o kör gözlerini iyi aç da oku mesajımı sınırlı türkçen elverirse tabii
Ayrıca senin bana bu kaçıncı atarın yanlış bilgi veriyorsun düzeltiyoruz hemen artistik yapıyorsun adminlerin işine karışmak gibi olmasın ama böylelerinin banlanması lazım bence

1- mesajimi duzgun okusaydin anlardin
2- alinti konu ile yararli olunmuyor.
3- Türkçemin senden iyi olduguna emin olabilirsin. Ben artislik yapmiyorum bir sey bildigin yok her seye sallama yorum atiyorsun.

Bence senin gibilerin banlanmasi gerek.

The Shadow

The Shadow

Üye
1- mesajimi duzgun okusaydin anlardin
2- alinti konu ile yararli olunmuyor.
3- Türkçemin senden iyi olduguna emin olabilirsin. Ben artislik yapmiyorum bir sey bildigin yok her seye sallama yorum atiyorsun.

Bence senin gibilerin banlanmasi gerek.
insanlık gereği şimdi burda sana yaw he he deyip geçmem gerekiyor bi de benimle muhattap olmak istemeyene bak hele :D bu yoruma ve bu konuda daha sonraki yorumlarıma cevap verirsen kendinle konuşmuş olacaksın bilgine :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt