Haber Android 4.4 Kitkat Güncellemesi Alıcak Telefonlar!(samsung)

Sponsorlu Bağlantılar

alicilin

alicilin

Üye
Aynen samsug un bu olayina sinir oluyom apple 3gs yi 2009 da cikardi bu yila kadar hep verdi guncellemeleri bu yil ios7 ile kesti destegini adam 4 sene desteklemis telefonunu zaten 4 senede adam 2 kere tel degistirir :D samsung yapiyo sonra atiyo bi kenara s3 kullanicilari bile hala 4.2 bekliyo bu ne arkadas ya

Aynen hocam. Samsung Wonder'ı çıkarmış. okadar yıl geçmiş value pack güncellemsinden başka güncelleme yok. Hala 2.3.6 Neyseki ben stock rom ile idare edemeyenlerdenim :D Cyanogenmod 10.1 alpha 9 sürümünü kullanıyorum. Donmaları ile meşhur olan galaxy wonder'ı donduramadım. android 4.2.2 o derece stabil yani. Diyeceğim o ki. Bence samsung bu rom işini cyanogenmod ekibine vermeli :D :D

Samet.25

Aynen hocam. Samsung Wonder'ı çıkarmış. okadar yıl geçmiş value pack güncellemsinden başka güncelleme yok. Hala 2.3.6 Neyseki ben stock rom ile idare edemeyenlerdenim :D Cyanogenmod 10.1 alpha 9 sürümünü kullanıyorum. Donmaları ile meşhur olan galaxy wonder'ı donduramadım. android 4.2.2 o derece stabil yani. Diyeceğim o ki. Bence samsung bu rom işini cyanogenmod ekibine vermeli :D :D
Bende bugun onu dusundum dedim samsung un yerinde olsam alirim cm ekibini yanima satislar varya 2 katina cikar samsung un :D ama Google izin vermez iste :D cm iyide s3 mini dd 10.1 cok sarj yiyo 10.2 beta cikti full cikmasini bekliom 10.2 nin 10.1 e gore farki ne ki

alicilin

alicilin

Üye
Bende bugun onu dusundum dedim samsung un yerinde olsam alirim cm ekibini yanima satislar varya 2 katina cikar samsung un :D ama Google izin vermez iste :D cm iyide s3 mini dd 10.1 cok sarj yiyo 10.2 beta cikti fu ll cikmasini bekliom 10.2 nin 10.1 e gore farki ne ki

10.2 de android 4.3 kullanmışlar hocam. Arkadaşın s3 üne kurmuştum. Ama stable sürümü yok şu anda o yüzden her yeri sorunlu. ama eğerki stable sürümü çıkarsa hiç durmayın direk atın gitsin :)

Samet.25

10.2 de android 4.3 kullanmışlar hocam. Arkadaşın s3 üne kurmuştum. Ama stable sürümü yok şu anda o yüzden her yeri sorunlu. ama eğerki stable sürümü çıkarsa hiç durmayın direk atın gitsin :)
:D aynen oyle yapicam cm farkli ya adamlara helal olsun

• Beğen
Tepkiler: alicilin
alicilin

alicilin

Üye
:D aynen oyle yapicam cm farkli ya adamlara helal olsun

aynen hocam. Galaxy wonder'ın bildiğiniz üzere 512 mb ram, 1.4 ghz işlemcisi var. Bu özellik belki çok iyi değil fakat kötüde değil. Orjinal romda facebook uygulamasına girdiğim zaman telefonun feleği şaşıyordu. Kendine gelmesi 10 dakikayı buluyordu. Cm 10.1 de ise hem skype, hem facebook messenger, hem facebook kullanıyordum hemde müzik dinliyordum. cihazda takılma namına bişey yoktu. Uzun lafın kısası Allah belanı versin samsung :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow ve Samet.25
blackcat67

blackcat67

Üye
la bırakın samsungu kendi haline türkiyede hiç ilgilenmiyorlar bile seninle ben diyorum telefon çok yavaş adam cihazınızın en güncel sürümü 2.3.6 diyorum güvenlik sorunu falan var android yapısında adam diyor androidi samsungmu yaptı samsung yapmadı ama android cihazı piyasaya samsung sürdü :D böyle salak adamlara iş veriyorlar

Samet.25

la bırakın samsungu kendi haline türkiyede hiç ilgilenmiyorlar bile seninle ben diyorum telefon çok yavaş adam cihazınızın en güncel sürümü 2.3.6 diyorum güvenlik sorunu falan var android yapısında adam diyor androidi samsungmu yaptı samsung yapmadı ama android cihazı piyasaya samsung sürdü :D böyle salak adamlara iş veriyorlar

Onu birak burdaki telefonculsr bile sattigi tel hakkinda bisey bilmiyo arkadasa s3 almaya gittik ben bilerek anladigimi caktirmadim adam ne anlatacak tel hakkinda diye arkadasta anlamiyo fazla ilk android teli adam diyoki cok iyi bu telefon :D sadece dedigi laf bu neyse aldik gel gosteriyim dedi nasil kullanacagini dedi adam bize telden nete girip ciplak kadin resmi acti bakip bakip guluyo al iste sana Türk telefoncu :D kilit ayarlarini gosterecek acamadi filan bi gorsen

The Shadow

The Shadow

Üye
Galaxy Wonder'ı samsung'un yanlışlıkla çıkardığını düşünüyorum artık. Galaxy Young bile 4.4 güncellemesi alıcak fakat Galaxy wonder almıcak. Bu ne yaman çelişki buuu :duvar2:
listedekilerin hepsine %100 çıkacak diye birşey yok daha samsungtan resmi açıklama gelmedi :) kaynağına güvenen birisi paylaşmış young da alamayabilir :)
Onu birak burdaki telefonculsr bile sattigi tel hakkinda bisey bilmiyo arkadasa s3 almaya gittik ben bilerek anladigimi caktirmadim adam ne anlatacak tel hakkinda diye arkadasta anlamiyo fazla ilk android teli adam diyoki cok iyi bu telefon :D sadece dedigi laf bu neyse aldik gel gosteriyim dedi nasil kullanacagini dedi adam bize telden nete girip ciplak kadin resmi acti bakip bakip guluyo al iste sana Türk telefoncu :D kilit ayarlarini gosterecek acamadi filan bi gorsen
:ehe oha sürünüyoruz burda :( onun yerine beni işe alsınlaaaaaaaar :D

• Beğen
Tepkiler: Samet.25
alicilin

alicilin

Üye
Aslında samsung servisinin önüne gidip galaxy wonder'ı benzin döküp yaksammı :D Belki ozaman sürüm çıkarırlar ne dersiniz :D :D

The Shadow

The Shadow

Üye
Aslında samsung servisinin önüne gidip galaxy wonder'ı benzin döküp yaksammı :D Belki ozaman sürüm çıkarırlar ne dersiniz :D :D
bence sevinirler sonuçta yeni telefon alacağın için :ehe

• Beğen
alicilin

alicilin

Üye
bence sevinirler sonuçta yeni telefon alacağın için :ehe
ahahahah :D :D :D Bak onu hiç düşünemedim. Arkadaş diğer telefonlara bakıyorum. Yine android yönünde en iyi seçeneği samsung sunuyor. (Htc One, Google Nexus) gibi fiyatı yüksek telefonlar harici tabi. O yüzden nekadar kızsamda samsunga bağımlıyım.

• Beğen
Tepkiler: erdi_s
The Shadow

The Shadow

Üye
ahahahah :D :D :D Bak onu hiç düşünemedim. Arkadaş diğer telefonlara bakıyorum. Yine android yönünde en iyi seçeneği samsung sunuyor. (Htc One, Google Nexus) gibi fiyatı yüksek telefonlar harici tabi. O yüzden nekadar kızsamda samsunga bağımlıyım.
bazılarına saçma geliyor belki ama aynen bende öyle düşünüyorum :)

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
Aynen samsug un bu olayina sinir oluyom apple 3gs yi 2009 da cikardi bu yila kadar hep verdi guncellemeleri bu yil ios7 ile kesti destegini adam 4 sene desteklemis telefonunu zaten 4 senede adam 2 kere tel degistirir :D samsung yapiyo sonra atiyo bi kenara s3 kullanicilari bile hala 4.2 bekliyo bu ne arkadas ya
:oke:

• Beğen
Tepkiler: Samet.25
monteboy

monteboy

Üye
samsunga bu kadar laf atılmış da nexus dışında telefonunun arkasında duran bir firma var mı daha iyi? s2ye, ve daha eski telefonuna(hatırlayamadım) jelly bean getiren firma daha ne yapsın ki? en son sürüm istiyosanız her zaman ya nexus alıcaksınız ya da rom atmasını bileceksiniz

Bedir52

Üye
Güncellemelerin ilk Nexus telefonlarına gelmesi çok normal,

alicilin

alicilin

Üye
samsunga bu kadar laf atılmış da nexus dışında telefonunun arkasında duran bir firma var mı daha iyi? s2ye, ve daha eski telefonuna(hatırlayamadım) jelly bean getiren firma daha ne yapsın ki? en son sürüm istiyosanız her zaman ya nexus alıcaksınız ya da rom atmasını bileceksiniz
Zaten o yönden bişey demiyoruz. Hatta bir mesajımdada belirttim. içlerinden en iyi adnroid desteği veren yine samsung diye. (Nexus hariç) Fakat samsung Galaxy Wonder'ı tamamı ile unutmuş durumda. Bir telefon ilk çıktığından beri hiçmi güncelleme almaz ? almıyor işte. Zaten bu yüzden cyanogenmod kullanıyorum. android 4.2.2 ve telefon hiç olmadığı kadar performanslı çalışıyor. O yüzden sıkıntı yok. Fakat samsung'un bu telefonu neden unuttuğunu anlamıyoruz. Belki android 10000000 sürümde verirler diye umuryoruz :D

The Shadow

The Shadow

Üye
Zaten o yönden bişey demiyoruz. Hatta bir mesajımdada belirttim. içlerinden en iyi adnroid desteği veren yine samsung diye. Fakat samsung Galaxy Wonder'ı tamamı ile unutmuş durumda. Bir telefon ilk çıktığından beri hiçmi güncelleme almaz ? almıyor işte. Zaten bu yüzden cyanogenmod kullanıyorum. android 4.2.2 ve telefon hiç olmadığı kadar performanslı çalışıyor. O yüzden sıkıntı yok. Fakat samsung'un bu telefonu neden unuttuğunu anlamıyoruz. Belki android 10000000 sürümde verirler diye umuryoruz :D
:ehe :d: biraz real olalım pls :D (10000000 mi :oha:)

alicilin

alicilin

Üye
:ehe :d: biraz real olalım pls :D (10000000 mi :oha:)

hahaah :D Hocam ne yapayım andorid gelmiş 4.4 sürümüne. galaxy wonder hala 2.3.6 10000 sürüme gelindiğinde muhtemelen şöyle bir olay yaşanıcaktır;

Samsung'un yazılım departmanı şefi yolda bir telefon bulacak. bakıcak markasına bu galaxy wonder. Dicekkii. aaaaaaaa biz böyle bir telefondamı üretmişiz ? Sonra andorid özelliklerine bakıcak. 2.3.6 bunun üzerine emir vericek. galaxy wonder yeni adnroid sürümüne geçirilicek :D

Senaryo nasıl ? :D :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
hahaah :D Hocam ne yapayım andorid gelmiş 4.4 sürümüne. galaxy wonder hala 2.3.6 10000 sürüme gelindiğinde muhtemelen şöyle bir olay yaşanıcaktır;

Samsung'un yazılım departmanı şefi yolda bir telefon bulacak. bakıcak markasına bu galaxy wonder. Dicekkii. aaaaaaaa biz böyle bir telefondamı üretmişiz ? Sonra andorid özelliklerine bakıcak. 2.3.6 bunun üzerine emir vericek. galaxy wonder yeni adnroid sürümüne geçirilicek :D

Senaryo nasıl ? :D :D
güzel :ehe :d:

• Beğen

Üst Alt