The Shadow
Üye
?Sayayimmi
o kadar kolay uyarı vermiyolar zatenKonu "Samsung" dışına çıkmanın bir manası yok. Gereksiz yere uyarı alacaksınız.
daha önceden almıştım ordan biliyom hacıııı 
?Sayayimmi
o kadar kolay uyarı vermiyolar zatenKonu "Samsung" dışına çıkmanın bir manası yok. Gereksiz yere uyarı alacaksınız.
daha önceden almıştım ordan biliyom hacıııı 
?
o kadar kolay uyarı vermiyolar zatendaha önceden almıştım ordan biliyom hacıııı
![]()
Boşver hani samsung için mesaj yazmaya değmez. Doğruya doğru 
Sende haklısınNe gerek var dostumBoşver hani samsung için mesaj yazmaya değmez. Doğruya doğru
![]()
Boşver samsung u 
Nokiadan iyi gene yazdiklarimi okuduysan
s3 kullanıyorum iyi telefon ama eski Nokia N8 telefonumdan aldığım o hazzı vermiyor nedense
Python efsaneydi bee 
ben şimdiye kadar tek çekirdekli telefona hiç 4.2+ verdiklerini görmedim ama neyseArkadaş bunların hepsi de 4.2 ve 4.3 alAcakti güya
![]()

ben şimdiye kadar tek çekirdekli telefona hiç 4.2+ verdiklerini görmedim ama neyse![]()
m.shiftdelete.net/iste-android-5.0-ve-android-4.2.2ye-guncellenecek-samsung-modelleri-43591.htmlhepsine vereceklerine ben inanmıyorum şahsen bi söylenti daha işteBuyur kardeşimm.shiftdelete.net/iste-android-5.0-ve-android-4.2.2ye-guncellenecek-samsung-modelleri-43591.html
hem orda hiç tek çekirdekli cihaz yok ki 
aynen hocam sende haklısın. En iyisi kendi rom'unu kendin yapıcaksın. Samsung gibi firmalara ağız eğmeyeceksinSen de haklısın tabii ama optimizasyon da önemli şimdi. Diyelim ki samsung young a da s3 e de 4.3 verdi. S3 için çıkardığı güncelleme young un kinden iyi olacaktır. Çünkü S3 daha iyi bir telefon olduğu için ve samsung a daha fazla para kazandırdığı için kullanıcıları memnun etme amaçlı olarak s3 e verilen güncelleme üzerinde daha çok çalışılacaktır, daha stabil ve gelişmiş bir yazılım olacaktır. Young a verilen güncellemeye ise hiç uğraşılmayacak, sadece young kullanıcılarının çenesini kapamak için verilecek ve birçok kasma problemi olacaktır (samsung un satış politikası işte). Tabii bazı arkadaşlar bunu "telefon kaldırmıyor" olarak algılayabiliyor ve bu konuda da sen haklısın birçok kişi farkında olmadan durduk yere markayı savunuyor aslında.

aynen hocam sende haklısın. En iyisi kendi rom'unu kendin yapıcaksın. Samsung gibi firmalara ağız eğmeyeceksin![]()

Sen önce bu wonder den daha iyi galaxy S in en son aldığı güncelleme nedir onu sor!!Wonder in şuanda en son sürümü nedir Arkadaşlar