Telefona yeni isim buldum s3 slx![]()

Bugün arkadaşımın telefonun modelini sormasıyla istem dışı verdiğim yanıttı s3 slx ama seninki de güzelmişŞahin görünümlü doğan olsa daha iyi olmazmıydı ?![]()

Nova 3 çalışmıyor gmd de mc4 indirBeyler bi kax bisey soracagum
Simdi bazinfotolarda goruyorum(gmd ile cekilmis) adam cicek cekmis arkasi bulanik programsiz yapmis nasil yaptigini bilen varsa anlatabilirmi
Birde bende 8 gb hafiza karti var 16 gb alacagim 8 gb dan 7 gb dolu bu 7 gb dosyayi 16 gb ye ortalalama kac dakikida atarim ?? Class 10 hafiza karti
Son sorum nova 3 mu inditeyim modern combat 4 mü![]()
Nova 3 çalışmıyor gmd de mc4 indir
Discovery almaya karar verdim.
cihazın kaçıncı parti olduğunu nasıl anlarım hangi partiler sorunsuz ?
kutuyu açmadan anlayabilirmiyim ?
sizce hangi renk ?
küçük bir ilçede yaşıyorum Kastamonu/Tosya eski seriler kalmış olabilir.acaba diyorum internetten mi alsam ?Sorunlu seriler kalmadı artik hocam rahatça alabilirsiniz.
Gamerz 1.9romunu deneyip veya herhangi bi romu deneyip ekranda daha soluk renkler ve sanki hareket eden pikseller fark eden oldu mu?
Hevesimi alip döneceğim stockavar var olmazmı. Hemde tüm custom romlarda var o sorun ve son parti discoverylerde çıkıyor bu problem. Ekranda yansıma da oluyor stock romdan ayrılma derim asla. Zira LCD'ye zarar verebilir.

küçük bir ilçede yaşıyorum Kastamonu/Tosya eski seriler kalmış olabilir.acaba diyorum internetten mi alsam ?
bende taşköprülüyüm 
Güç tasarrufu modu açıksa, kapatBende neden kırpışma sorunu var ya2 tane de ölü pixelim var
Konuyu dağıtmayalım...