gel tabi kardeşim :)
İhtiyar007 Üye -qarapapaq-' Alıntı: la bırağh nereye geliyo, kafasına vurrum Genişletmek için tıkla ...
İhtiyar007 Üye -qarapapaq-' Alıntı: kaaaamaaan Genişletmek için tıkla ... Savaş mı istiyorsun? Kımooooon
İhtiyar007 Üye -qarapapaq-' Alıntı: şahan tükürüyo la ben tükürmem =P Genişletmek için tıkla ... Şahan'a dedim zaten niye üstüne alındın? =P
-qarapapaq-' Alıntı: şahan tükürüyo la ben tükürmem =P Genişletmek için tıkla ... Şahan'a dedim zaten niye üstüne alındın? =P
İhtiyar007 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Beni alıntılıyon, git şahanı alıntıla Genişletmek için tıkla ... Hep Şahan`ın yüzünden... Ah Şahan ah
-qarapapaq-' Alıntı: Beni alıntılıyon, git şahanı alıntıla Genişletmek için tıkla ... Hep Şahan`ın yüzünden... Ah Şahan ah
Enes Üye Konu Sahibi OttomaN TigeR' Alıntı: Selam, geçmiş bayramınız mübarek olsun genç kalasıcalar. Nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Okul açıldıkça biz de yaşlanıyoruz !! Şükür abi sen nasılsın
OttomaN TigeR' Alıntı: Selam, geçmiş bayramınız mübarek olsun genç kalasıcalar. Nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Okul açıldıkça biz de yaşlanıyoruz !! Şükür abi sen nasılsın
OttomaN TigeR Üye TheFenomen' Alıntı: Okul açıldıkça biz de yaşlanıyoruz !! Şükür abi sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Daim olsun kardeşim, iyiyim çok şükür.
TheFenomen' Alıntı: Okul açıldıkça biz de yaşlanıyoruz !! Şükür abi sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Daim olsun kardeşim, iyiyim çok şükür.
OttomaN TigeR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Hastalanmışım :/ Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun acil şifalar dilerim Mert.
-qarapapaq-' Alıntı: Hastalanmışım :/ Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun acil şifalar dilerim Mert.
Invoke Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Geçmiş olsun acil şifalar dilerim Mert. Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun, abi, sağol. =)
OttomaN TigeR' Alıntı: Geçmiş olsun acil şifalar dilerim Mert. Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun, abi, sağol. =)