naber Semih, hoş buldum:tebessüm: iyidir işte kayseriye gidicem:) 1 saate yola çıkarız:)
achambo Üye OttomaN TigeR' Alıntı: naber Semih, hoş buldum Genişletmek için tıkla ... iyidir işte kayseriye gidicem 1 saate yola çıkarız
OttomaN TigeR' Alıntı: naber Semih, hoş buldum Genişletmek için tıkla ... iyidir işte kayseriye gidicem 1 saate yola çıkarız
OttomaN TigeR Üye achambo' Alıntı: iyidir işte kayseriye gidicem 1 saate yola çıkarız Genişletmek için tıkla ... iyi yolculuklar iyi bayramlar.
achambo' Alıntı: iyidir işte kayseriye gidicem 1 saate yola çıkarız Genişletmek için tıkla ... iyi yolculuklar iyi bayramlar.
Emrgncy Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Gönlümüzdesin (dersem çok mu klişe olur) Genişletmek için tıkla ... nasılsın Üstad'ım..
OttomaN TigeR' Alıntı: Gönlümüzdesin (dersem çok mu klişe olur) Genişletmek için tıkla ... nasılsın Üstad'ım..
BelaMonte Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Gönlümüzdesin (dersem çok mu klişe olur) Genişletmek için tıkla ... çok mutlu olurum
OttomaN TigeR' Alıntı: Gönlümüzdesin (dersem çok mu klişe olur) Genişletmek için tıkla ... çok mutlu olurum
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: nasılsın Üstad'ım.. Genişletmek için tıkla ... Hamdolsun iyiyim Refikim, sen nasılsın inşallah?
Emrgncy112' Alıntı: nasılsın Üstad'ım.. Genişletmek için tıkla ... Hamdolsun iyiyim Refikim, sen nasılsın inşallah?
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: Bayram öncesi işte ne olsun, Millet tatile girdi biz çalışmaya devam Genişletmek için tıkla ... Allah yar ve yardımcımız olsun Refikim, aynen öyle vallahi. sasasa741' Alıntı: çok mutlu olurum Genişletmek için tıkla ...
Emrgncy112' Alıntı: Bayram öncesi işte ne olsun, Millet tatile girdi biz çalışmaya devam Genişletmek için tıkla ... Allah yar ve yardımcımız olsun Refikim, aynen öyle vallahi. sasasa741' Alıntı: çok mutlu olurum Genişletmek için tıkla ...
ismail Üye bugün daha yeni geldim eve evde olmak güzel @OttomaN TigeR @Emrgncy112 abilerim nasıılsınz sıhhatleriniz nasıl Gökçen abi senin küçük bi sorunun vardı çözülmüştür inşAllah
bugün daha yeni geldim eve evde olmak güzel @OttomaN TigeR @Emrgncy112 abilerim nasıılsınz sıhhatleriniz nasıl Gökçen abi senin küçük bi sorunun vardı çözülmüştür inşAllah
OttomaN TigeR Üye İyiyim gönlü güzel kardeşim sorduğun için teşekkür ederim. Nasip olmadı Sende iyisin inşallah?
Emrgncy Üye İsmail' Alıntı: bugün daha yeni geldim eve evde olmak güzel @OttomaN TigeR @Emrgncy112 abilerim nasıılsınz sıhhatleriniz nasıl Gökçen abi senin küçük bi sorunun vardı çözülmüştür inşAllah Genişletmek için tıkla ... Eyvallah ismail Çok şükür iyiyim hamdolsun, Sen de iyisindir inşallah..
İsmail' Alıntı: bugün daha yeni geldim eve evde olmak güzel @OttomaN TigeR @Emrgncy112 abilerim nasıılsınz sıhhatleriniz nasıl Gökçen abi senin küçük bi sorunun vardı çözülmüştür inşAllah Genişletmek için tıkla ... Eyvallah ismail Çok şükür iyiyim hamdolsun, Sen de iyisindir inşallah..
Akıncı Üye -qarapapaq-' Alıntı: Ben geldim Selamunaleyküm ağalar... Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam
OttomaN TigeR Üye -Akıncı' Alıntı: @OttomaN TigeR iyiyim abi seni sormalı ? Genişletmek için tıkla ... Allah daim eylesin kardeşim benim, iyiyim çok şükür.
-Akıncı' Alıntı: @OttomaN TigeR iyiyim abi seni sormalı ? Genişletmek için tıkla ... Allah daim eylesin kardeşim benim, iyiyim çok şükür.