Haber Samsung Ativ S Hacklendikten Sonra 3. Kolon Da Eklendi!

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Ativ S Hacklendikten Sonra 3. Kolon Da Eklendi!

Geçtiğimiz günlerde hackerların Windows Phone 8'li "Samsung ATIV S" modelini hacklemeyi başardığını belirtmiştik. Bu hacklemenin ardından Windows Phone 8'in kapıları hackerlara sonuna kadar açılmış oldu. Öyle ki artık sistem üzerinde istedikleri gibi değişiklik yapmaya başladılar.

Son olarak yaptıkları düzenleme ise tıpkı üst düzey Lumia serisi gibi 720p çözünürlüklü olmasına karşın "ekstra 3. kolonu" Samsung ATIV S'in ana ekranına getirmek oldu. Ve görüldüğü kadarıyla 3. kolon 720p ekranlı telefonlarda da gayet güzel duruyor ve rahatlıkla çalışıyor.

Hacklemede en basit anlatımıyla; HKEY_LOCAL_MACHINES\Software \ Microsoft \ Shell \ OEM \ Start ayarına giderek ScreenSize değerini "1" şeklinde değiştirerek tıpkı önümüzdeki günlerde çıkacak olan Lumia 1520'deki gibi 3. kolona sahip olabiliyorsunuz. :)

Samsung'un güvenlik düzeyi farklı olduğundan ve henüz Nokia modellerinin kilidi aşılamadığından bu düzenlemeyi Lumialarda görmemiz zor görünüyor, ancak nelerin mümkün olduğunu görmek bile bizleri gülümsetmeye yetiyor. Ne dersiniz?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: serinaga, sahte_suhte, OttomaN TigeR ve 5 diğerleri

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
:oha::yurune deyelim süper süper :yuru

capkino06

Üye
ativ s in ekran kaç inç ki?

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
ya once bu kadar zor oluyo ama degıyor helal olsun pekı lumıalara ne zaman gelır bu hack tamamen?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
ya once bu kadar zor oluyo ama degıyor helal olsun pekı lumıalara ne zaman gelır bu hack tamamen?

Henüz Lumialarla ilgili bir gelişme yok.
Ancak bunlar güzel haberler.
Lumialarla ilgili herhangi bir ilerleme olursa mutlaka buradan bilgi veririz. :ok2:

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu

capkino06

Üye
l520 de 4" yani 1"= 25.4 mm aşağı yukarı 2.5 cm küçük benim ekran gelir mi bilmem ama inş. 8.1 e eklerler sonuçta kullanıcı tercihine kalacak yani

pirenuri

pirenuri

Üye
Bu hackleme mağaza için geçerli olmasa da sadece sistem hacklense çok iyi olur da . Hackleyince her şey arkasından geliyor

yeminli06

yeminli06

Üye
Konu için teşekkürler :heyo2:

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Bu hackleme mağaza için geçerli olmasa da sadece sistem hacklense çok iyi olur da . Hackleyince her şey arkasından geliyor
Asıl magazaya lazım paralı uygulamalar ıcın ama sonu android market gbı copluk olmaz ınsallah

sekajmer

sekajmer

Üye
valla market için hiç mi hiç gerek yok ben zaten satın alıyorum alırım da çünkü ne zaman android telefonuma dışardan oyun kurduysam sorun oldu donma yaptı tek istediğim sistem üzerinde tam kontrol :kro2::eller:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu olay Microsoft'u biraz köşeye sıkıştırıcak bazı konularda:ehe

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
PureFood

PureFood

Üye
vaayy on numara bize de gelsin be :D

efeler12

efeler12

Üye
Gayet güzel olmuş bence 92x ve 1020 ye de gelmeli bence

csH

csH

Üye
620 ye 3. kolonu çok istiyordum ilk haberi yapıldığı zaman hala da istiyorum ama yasal yollardan mümkün olmayacak gibi gözüküyor bari kırsınlar da bizde kullanalım ben 620nin 3. kolonu destekleyeceğini düşünüyorum belki biraz küçük olabilir ama buna kullanıcı karar versin Microsoft değil hadi 620yi geçtim en azından 920 820 720 için seçenek sunsunlar zor bişey olduğunu düşünmüyorum çok saçma işler yapıyorlar mesela 620de basit bi modlamayla radyo çalıştırabilir ama yapmıyolar işte anlamıyorum Pro cam vermediler bi şekilde yükledik demek ki çalıştırıyormuş çift tık vermediler kesin onu da çalıştırırdı şarjı mı sıkıntı ettiler şarjı onlar değil biz düşünelim şarjım bitmesin diyen zaten kullanmaz bize seçma hakkı sunsalar bu sistemin kırılmasını isteyen bu kadar insan da olmazdı herhalde

• Beğen
Tepkiler: skynet, respection123 ve pirenuri
pirenuri

pirenuri

Üye
620 ye 3. kolonu çok istiyordum ilk haberi yapıldığı zaman hala da istiyorum ama yasal yollardan mümkün olmayacak gibi gözüküyor bari kırsınlar da bizde kullanalım ben 620nin 3. kolonu destekleyeceğini düşünüyorum belki biraz küçük olabilir ama buna kullanıcı karar versin Microsoft değil hadi 620yi geçtim en azından 920 820 720 için seçenek sunsunlar zor bişey olduğunu düşünmüyorum çok saçma işler yapıyorlar mesela 620de basit bi modlamayla radyo çalıştırabilir ama yapmıyolar işte anlamıyorum Pro cam vermediler bi şekilde yükledik demek ki çalıştırıyormuş çift tık vermediler kesin onu da çalıştırırdı şarjı mı sıkıntı ettiler şarjı onlar değil biz düşünelim şarjım bitmesin diyen zaten kullanmaz bize seçma hakkı sunsalar bu sistemin kırılmasını isteyen bu kadar insan da olmazdı herhalde
Radyo konusu dışındakilere katılıyorum. Radyo işi donanımla alakalı olduğundan 620 desteklemiyor. Bu Microsoftun yaptığı pazar taktiğidir. 820 yi 920 yi alan adam diyecek ki benim telefonum niye bunla aynı özelliği taşıyor ? Biraz fark olması gerekmiyor mu diye düşünüyor. Ms de diğerini daha cazip tutmak için de arada fark yaratıyor

merkel02

Kapalı Hesap
fiyat konusunda da hack bekliyoruz :D

• Beğen
Tepkiler: MCR Killjoy