erotik resim yok kardeşim orda.. ona kalırsa hepimiz tellerimizde daha erotiklerinide yüklüyoruz.. iyi bakamamışsın siteye .. bence güzel bir site.. tamamen glance screen için uygun olan resimler var.. pikselleri düşük olan ve fazla şarj harcamayacak resimler..ben mi farklı yere baktım acaba? iki tane normal resim var diğerleri erotik resim. yaramaz.
erotik resim yok kardeşim orda.. ona kalırsa hepimiz tellerimizde daha erotiklerinide yüklüyoruz.. iyi bakamamışsın siteye .. bence güzel bir site.. tamamen glance screen için uygun olan resimler var.. pikselleri düşük olan ve fazla şarj harcamayacak resimler..
önemli değil dostum ben sadece yorumuna cvp verdim.. ayrıca ben açmadım konuyu, başkasının konusu butamam ben kategorilere bakmamışım. girdiğimde direk Silhouette ve Thinking Girl resimlerini görünce bu siteden hayır gelmez deyip kapattım. içerde güzel resimler varmış. saol paylaşımın için.

Teşekkürler de bunları şu an kullanamıyoruz sanırsam![]()
Guzell resimler var. Yalnız bir de ahlaklı olsa daha iyi olurdu sankiHenüz çok fazla resim yok, yine de bir iki tane işe yarar çıkar bir çok insan için. Heath Ledger'ın Joker'ını tavsiye ederim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız