Tavsiye Glance Için Resim Sitesi

Sponsorlu Bağlantılar

kulti

kulti

Üye
    Konu Sahibi
Glance Için Resim Sitesi
Henüz çok fazla resim yok, yine de bir iki tane işe yarar çıkar bir çok insan için. Heath Ledger'ın Joker'ını tavsiye ederim ;)

• Beğen
Tepkiler: n000k, beats ve YkPkY

YkPkY

YkPkY

Üye
teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: kulti
dakamon

dakamon

Üye
Güzelmiş :) sağol haber verdiğin için :)

• Beğen
kulti

kulti

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim ;)

n000k

n000k

Üye
iyimiş. saol..

• Beğen
alical33

alical33

Üye
teşekkürler :)

• Beğen
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
güzelmiş teşekkürler

• Beğen
serinaga

serinaga

Üye
Teşekkürler ...

• Beğen
flutewoddy

flutewoddy

Üye
:tşk:

• Beğen
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
ben mi farklı yere baktım acaba? iki tane normal resim var diğerleri erotik resim. yaramaz.

n000k

n000k

Üye
ben mi farklı yere baktım acaba? iki tane normal resim var diğerleri erotik resim. yaramaz.
erotik resim yok kardeşim orda.. ona kalırsa hepimiz tellerimizde daha erotiklerinide yüklüyoruz.. iyi bakamamışsın siteye .. bence güzel bir site.. tamamen glance screen için uygun olan resimler var.. pikselleri düşük olan ve fazla şarj harcamayacak resimler..

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
erotik resim yok kardeşim orda.. ona kalırsa hepimiz tellerimizde daha erotiklerinide yüklüyoruz.. iyi bakamamışsın siteye .. bence güzel bir site.. tamamen glance screen için uygun olan resimler var.. pikselleri düşük olan ve fazla şarj harcamayacak resimler..

tamam ben kategorilere bakmamışım. girdiğimde direk Silhouette ve Thinking Girl resimlerini görünce bu siteden hayır gelmez deyip kapattım. içerde güzel resimler varmış. saol paylaşımın için.

n000k

n000k

Üye
tamam ben kategorilere bakmamışım. girdiğimde direk Silhouette ve Thinking Girl resimlerini görünce bu siteden hayır gelmez deyip kapattım. içerde güzel resimler varmış. saol paylaşımın için.
önemli değil dostum ben sadece yorumuna cvp verdim.. ayrıca ben açmadım konuyu, başkasının konusu bu :D

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Teşekkürler de bunları şu an kullanamıyoruz sanırsam :)

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Bir kaç kategoriye baktım boştu sıra ile hepsine bakacağım şimdi

Rainesto

Rainesto

Üye
:tşk: joker güzel oluyor

ardacumhur

ardacumhur

Üye
uygulaması ile kullanılabiliyor.

Cortana favorim ;) (Kaplandan sonra)

• Beğen
Tepkiler: OozyStaw ve OttomaN TigeR
ON9

ON9

Üye
Henüz çok fazla resim yok, yine de bir iki tane işe yarar çıkar bir çok insan için. Heath Ledger'ın Joker'ını tavsiye ederim ;)

Guzell resimler var. Yalnız bir de ahlaklı olsa daha iyi olurdu sanki :blink:

Üst Alt