İpucu Telefonu Gamepd Olarak Kullanma

Sponsorlu Bağlantılar

muratangin

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu Gamepd Olarak Kullanma
Merhaba arkadaşlar.Benim isteğim şu.
Normalde Bİr ps3 veya xbox kolunu pcye bağlayıp oyunlarımızı rahatlıkla oynayabiliyoruz.Peki telefonu pcye bağlayıp bu işlevi gerçekleştiremezmiyiz ?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
zor bir soru

Samet.25

wifimause ile yapabilirsin

muratangin

Üye
    Konu Sahibi
cok saolun pekı soyle bırsey mumkunmu .bır program yardımı ıle bı emulatore wıfı uzerınden ektana bastıgımızda ıstek gılan gonderen bır program varmı anlatabılmısımdır umarım

muratangin

Üye
    Konu Sahibi
Laptop ise pc ile aynı wifi ye teli baglıyosun bu programı yüklüyosun telden pc deki mausu kullanabiliyorsun böyle bisey aradın sanırım

saol fakat bu mausmuş ve klavye.ben bildiğin atari kolu istiyorum :))

4MaGuS

4MaGuS

Üye
sizin aradıgınız şey pc de fifa açıkken telden konsol gibi kullanbilme onun için şuan bir program varmı bilmiyorum araştırmak lazım biraz

oyuncu438

oyuncu438

Üye
bunu bilgisayara indirip kurun

bulabilirseniz widroid programınızıda telefonunuza indirin(android kullandıgım için windows phone uygulama indirdigi yerin ismini bilmedigim için yazamadım :D ) klavye,mause,direksiyon ve touchpadınız hazır :D

kursat99

kursat99

Üye
bunu bilgisayara indirip kurun

bulabilirseniz widroid programınızıda telefonunuza indirin(android kullandıgım için windows phone uygulama indirdigi yerin ismini bilmedigim için yazamadım :D ) klavye,mause,direksiyon ve touchpadınız hazır :D
Arkadaşım çok sağol da widroid uygulamasını mağazada bulamadım. :) Bildiğin bu tür başka bir program var mı?

muratangin

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım siz şöyle bir şey istiyorsunuz.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

buda harika olurdu ama ben o telefon yerine pc o kol yerine telefon istiyorum.yani kolun işlevini telefondaki tuslar yapsın.ekran oalrakda pcyi kullansın ? anlatabildim inş.amacım zaten mortal kompat9u pcde oynamak fakat klavyede aşırı zor oluyor :)