Sony Xperia L Hakkında Bir Kaç Soru?

Sponsorlu Bağlantılar

sek067

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia L Hakkında Bir Kaç Soru?
Merhaba arkadşlar bu hafta içinde telefon alıcam.Sony Xperia L almaya karar verdim.Ama bir kaç sorum olcak :)

-Sony Xperia L'nin 8GB hafızası var diyolar ama Parçalı Hafıza var diyolar 1GB si mi ne kulanılıyormuş sanırım , bu Parçalı hafıza tam olarak nasıl bişey ?

-Peki hafıza kartı takıp oyunların data dosyasını falan hafıza kartına atarak mesela GTA Vice City'i kurabiliyoz mu ?Ya da korsan değil de marketten alıp direk oyunu hafıza kartına atabilioz mu?Lütfen cevaplayın yardım edin :S

Invoke

Invoke

Üye
1.Bilmiyorum
2.Evet, hafıza kartına atabilirsin.

sek067

Üye
    Konu Sahibi
1.Bilmiyorum
2.Evet, hafıza kartına atabilirsin.
kardeş peki kulandın mı xperia L daha önce ? yani daha önce kulanıp hafıza kartını attın mı oyunu ? herhangi bi root işlemi ya da rom olmadan ? @-qarapapaq-

Invoke

Invoke

Üye
Yok L kullanmadım. Root işlemi olmasına gerek olmaz, sd dosyası zaten sd kartta olur, diye düşünüyorum. Benim Xperiada öyle. L kullanan birini arıyorsanız @TheLastWarrior

ziyankar55

Üye
XPERİA L kullanıyorum gayet memnum kaldım hafıza olayında ise 16 gb bir kart alırsın telefonu rootlayıp folder mount progamını yükle bütün uygulamaları hafıza kartı hatta oyunlar obb dosyalarını ble taşıyablirsin

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Bu yıl içinde 4.3 güncellemesini de alacağı kesinleşti bu arada =)

sek067

Üye
    Konu Sahibi
Bu yıl içinde 4.3 güncellemesini de alacağı kesinleşti bu arada =)

Ooo iyimiş bilgilendirdiğin için sağol :)
bu arada telefonu aldım telefonun kullanılabilir hafızası 4GB'ymiş :) telefonun ön kamerası pek iç açıcı değil ama yeterli :) zaten ön kamerasının iyi olmamasını göze almıştım :)

HighCore

HighCore

Üye
bu arada telefonu aldım telefonun kullanılabilir hafızası 4GB'ymiş :) telefonun ön kamerası pek iç açıcı değil ama yeterli :) zaten ön kamerasının iyi olmamasını göze almıştım :)

İçine sindiyse hiç sorun yok iyi günlerde kullanman dileğiyle:)

Invoke

Invoke

Üye

Hayırlı olsun :)