serkankay
Üye
Imei yedeği alman lazımdi. Odin ile vardı geri getirme dosyaları.
IMEI yedeği almak IMEI'yi bilmekten farklı bir şey sanırım?
Imei yedeği alman lazımdi. Odin ile vardı geri getirme dosyaları.
Telefonunuza mg9 surumu yukleyin geri gelir tabi pasaport kayitli ise.Merhaba,
S4(I9500) ümü Dubai'den aldım ve kendi pasaportuma kayıtlı.
Bugün durduk yere başıma bela aldım; CWM ile önce backup aldım sonra da donanım haberde paylaşılan bir ROM'u yükledim. Tek amacım şu illlet 10 mesaj sınırından kurtulmaktı...
Ta daaaa; IMEI uçtu... yeni IMEI 0049....
CWM restore edersem belki düzelir diye düşündüm ama bu seferde restore etmek istediğimde MD 5 mismatch hatası aldım.
SAMSUNG sanki telefonu kötü akrabaları üretmiş gibi yurt dışı cihazları ücretli bile tamir etmiyormuş.
Her hangi bir şey yapmadan önce sizlere sormak istedim. Lütfen bir yol gösterin...
Restore edebilsem sorun düzelirmiydi? MD 5 mismatch hatasını çözmenin bir yolu var mı? Ne yapmam gerekir çöpe mi atayım telefonu?
Selamlar herkese
Duzelttim ya yorumuAçıklama nerde![]()

Telefonunuza mg9 surumu yukleyin geri gelir tabi pasaport kayitli ise.
Duzelttim ya yorumu![]()

Evet abiimzamdaki index konusunda var tr odin sürümleri konusu. buarada bir hatirlatmada bulumayi unutmayim son sürüm mg9 du degilmi ?

markette arayabilirsiniz paylaşımı yasakArkadaşlar bana iyi bir dizi-film izleyebileceğim bir uygulama önerir misiniz? Özellikle yabancı diziler için.
bilgin olsun farklı sürümlere geçeceksen yedek alBenim sorun hallolduÇok teşekkürler tekrardan..

(whatsApp)
Benim bir önerim olucak S4 kullanıcıları Klübü olarak whatsApp grubu kursak oradanda 7-24 yazışabilir yardımlaşabiliriz Ne dersiniz? Bir arkadaş bu görevi üstlenebilir yada ben Grubu kurup sizleri ekleyebilirim ... Yorumlarınıza göre hareket edicem 10 dan fazla kişi olabilir derse bana yada görevi üstlenen arkadaşa pm atarsınız gurubu kurarız Benimki sadece bir öneri 

Bana uyarS4 KULLANICILAR KLÜBÜ ÖNERİ(whatsApp)
Arkadaşlar Hepinize iyi forumlarBenim bir önerim olucak S4 kullanıcıları Klübü olarak whatsApp grubu kursak oradanda 7-24 yazışabilir yardımlaşabiliriz Ne dersiniz? Bir arkadaş bu görevi üstlenebilir yada ben Grubu kurup sizleri ekleyebilirim ... Yorumlarınıza göre hareket edicem 10 dan fazla kişi olabilir derse bana yada görevi üstlenen arkadaşa pm atarsınız gurubu kurarız Benimki sadece bir öneri
![]()
Ama sen yine de ekle beni de eğer öyle bir watsap grubu yapcaksanizNumaramı istiyorsan pm atS4 KULLANICILAR KLÜBÜ ÖNERİ(whatsApp)
Arkadaşlar Hepinize iyi forumlarBenim bir önerim olucak S4 kullanıcıları Klübü olarak whatsApp grubu kursak oradanda 7-24 yazışabilir yardımlaşabiliriz Ne dersiniz? Bir arkadaş bu görevi üstlenebilir yada ben Grubu kurup sizleri ekleyebilirim ... Yorumlarınıza göre hareket edicem 10 dan fazla kişi olabilir derse bana yada görevi üstlenen arkadaşa pm atarsınız gurubu kurarız Benimki sadece bir öneri
![]()
markette arayabilirsiniz paylaşımı yasak
Bu telefon bana kalp krizi geçirtmez ise kendimi şanslı sayıcam
Yok maalesef dün media Markt a gittim adamlar yok dedi ulan koskoca teknoloji marketi bi batarys satmaktan aciz ya istanbulun civisi çıkmışBataryayı değiştirdin mi ?
Yok maalesef dün media Markt a gittim adamlar yok dedi ulan koskoca teknoloji marketi bi batarys satmaktan aciz ya istanbulun civisi çıkmış