------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Merhaba,

S4(I9500) ümü Dubai'den aldım ve kendi pasaportuma kayıtlı.

Bugün durduk yere başıma bela aldım; CWM ile önce backup aldım sonra da donanım haberde paylaşılan bir ROM'u yükledim. Tek amacım şu illlet 10 mesaj sınırından kurtulmaktı...

Ta daaaa; IMEI uçtu... yeni IMEI 0049....

CWM restore edersem belki düzelir diye düşündüm ama bu seferde restore etmek istediğimde MD 5 mismatch hatası aldım.

SAMSUNG sanki telefonu kötü akrabaları üretmiş gibi yurt dışı cihazları ücretli bile tamir etmiyormuş.

Her hangi bir şey yapmadan önce sizlere sormak istedim. Lütfen bir yol gösterin...

Restore edebilsem sorun düzelirmiydi? MD 5 mismatch hatasını çözmenin bir yolu var mı? Ne yapmam gerekir çöpe mi atayım telefonu?

Selamlar herkese
Telefonunuza mg9 surumu yukleyin geri gelir tabi pasaport kayitli ise.

Duzelttim ya yorumu sopa:

• Beğen
Tepkiler: serkankay ve .caner.

serkankay

Üye
Telefonunuza mg9 surumu yukleyin geri gelir tabi pasaport kayitli ise.

Duzelttim ya yorumu sopa:

Hocam zahmet olmazsa bir link vs. verebilirmisin? Tabiki google'dan aratıp bir yere ulaşırım ama hata yapmak istemiyorum.

Bu arada ne kadar mutlu oldum anlatamam:)

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
imzamdaki index konusunda var tr odin sürümleri konusu. buarada bir hatirlatmada bulunmayi unutmayim son sürüm mg9 du degilmi ?

Son düzenleme:
  • Beğen

musti15fb

Üye
Arkadaşlar bana iyi bir dizi-film izleyebileceğim bir uygulama önerir misiniz? Özellikle yabancı diziler için.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

serkankay

Üye
Benim sorun halloldu:) Çok teşekkürler tekrardan..

• Beğen
Tepkiler: Nextman

serkankay

Üye
Yedek almıştım ama tecrübesiz olduğum için sorun çıkıpta yedekte de sorun çıkınca heyecan yaptım:D

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bundan sonraki sürümlerde ki inşalah olmaz ama farklı sürümler birbiri arasında kurulamayacak

uguro

uguro

Üye
S4 KULLANICILAR KLÜBÜ ÖNERİ :oke:(whatsApp)
Arkadaşlar Hepinize iyi forumlar :) Benim bir önerim olucak S4 kullanıcıları Klübü olarak whatsApp grubu kursak oradanda 7-24 yazışabilir yardımlaşabiliriz Ne dersiniz? Bir arkadaş bu görevi üstlenebilir yada ben Grubu kurup sizleri ekleyebilirim ... Yorumlarınıza göre hareket edicem 10 dan fazla kişi olabilir derse bana yada görevi üstlenen arkadaşa pm atarsınız gurubu kurarız Benimki sadece bir öneri :):oke:

• Beğen
TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
Arkadaşlar Hepinize iyi forumlar :) Benim bir önerim olucak S4 kullanıcıları Klübü olarak whatsApp grubu kursak oradanda 7-24 yazışabilir yardımlaşabiliriz Ne dersiniz? Bir arkadaş bu görevi üstlenebilir yada ben Grubu kurup sizleri ekleyebilirim ... Yorumlarınıza göre hareket edicem 10 dan fazla kişi olabilir derse bana yada görevi üstlenen arkadaşa pm atarsınız gurubu kurarız Benimki sadece bir öneri :):oke:
Bana uyar

Ama ben galiba yakinda bu kulüpten ayrılacağim çünkü telefonumun şarjı cok az gidiyor ve geceleri kabusla uyaniyorum :D Ama sen yine de ekle beni de eğer öyle bir watsap grubu yapcaksaniz

Numaramı istiyorsan pm at

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: uguro
uguro

uguro

Üye
Bana uyar diyen sayısı artınca toplu olarak grubu açıcam :))

musti15fb

Üye
markette arayabilirsiniz paylaşımı yasak

Kardeş sadece isim de mi verilmiyor, ya da PM atın. Çünkü markette sürüsüne bereket uygulamalar var 4 5 tane denedim, birçok dizi bölümü yok ya da açılmıyor. O bakımdan..

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Zaten sağlıklı calisaninida görmedim arkadaşım bilen olursa pm atar size

• Beğen
TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
Bu telefon bana kalp krizi geçirtmez ise kendimi şanslı sayıcam

• Beğen
eroskop100

eroskop100

Üye
Yok maalesef dün media Markt a gittim adamlar yok dedi ulan koskoca teknoloji marketi bi batarys satmaktan aciz ya istanbulun civisi çıkmış

Mutlaka bulursun İstanbul'da olmadı internetten alırsın. Büyük ihtimal sorun bataryadadır boşuna telefonu değiştirme:)

• Beğen

Üst Alt