Telefon Tavsiyesi Android Telefon Tavsiyesi ?

Sponsorlu Bağlantılar

gıwıliler

gıwıliler

Üye
    Konu Sahibi
Off off ya şu sony z nin tasarımı arayuzu tipi beni çok etkiliyo al diyo bi de 1050 tl 15 günlük buldum. Siz olsanız ne yaparsınız lütfen tarafsız cevap verin güncelleme çok mu önemli :(

Invoke

Invoke

Üye
Tarafsız veriyorum hacı cevabı :) Ben olsam alırdım sanıyorum :D

meg1ddo

meg1ddo

Üye
tarafsiz bir cevap vereyim; acelem olmsaydi nexus 5 i beklerdim:)

• Beğen
Tepkiler: gıwıliler
Invoke

Invoke

Üye
Güncelleme çok önemli tabi, ama port rom dolu xda, emin ol nexus4'ün performansını vermez ama gayet iyi performans verir.

Ha ben olsam almazdyım ya şimdi düşündüm de, belki bir sıkıntı vardır :hmmm

gıwıliler

gıwıliler

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme çok önemli tabi, ama port rom dolu xda, emin ol nexus4'ün performansını vermez ama gayet iyi performans verir.

Ha ben olsam almazdyım ya şimdi düşündüm de, belki bir sıkıntı vardır :hmmm

Sen olsan alırmisin ? Şimdi öğrendim yurtdışı cihazı ama pasaport kayıt yaptırılmış sonuçta bunun gibi çok cihaz var değil mi

Invoke

Invoke

Üye
Sen olsan alırmisin ? Şimdi öğrendim yurtdışı cihazı ama pasaport kayıt yaptırılmış sonuçta bunun gibi çok cihaz var değil mi

Var tabi de, bilemiyorum ki 15günlükmüş, niye satıyor ? Bir sıkıntısı mı var, diye düşünürüm ben :D

• Beğen
Tepkiler: gıwıliler
gıwıliler

gıwıliler

Üye
    Konu Sahibi
tarafsiz bir cevap vereyim; acelem olmsaydi nexus 5 i beklerdim:)
Yarın nexus 5 in tanıtım dedikoduları var bekliyorum. şunu da soylim nexus 5 de dahili 16 gb hafıza kartı takılamyo diye bi yazı okudum bugün

Invoke

Invoke

Üye
Bu arada Znin launcherını filan nexus4de kullanabilirsin.

gıwıliler

gıwıliler

Üye
    Konu Sahibi
Var tabi de, bilemiyorum ki 15günlükmüş, niye satıyor ? Bir sıkıntısı mı var, diye düşünürüm ben :D
:D çok büyük geliyo s4 mini kullanıyorum bu daha kibar hoşuma gidiyo dedi bende bi art niyet bulamadım size de sorayım bu arada :-) link de bu kardeşim bi bakarmisin nasıl .

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Nexus 5 16 ve 32 gb olarak gelecek, zaten nexuslara hafiza karti koymuyor google

gıwıliler

gıwıliler

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada Znin launcherını filan nexus4de kullanabilirsin.
A evet doğru bak bu da vardı haklısın :-) off iyice kafam karıştı . Ekran benim için çok önemli . Ya yemin ediyorum resmen şu an ikiye bölündûm catlıcam :D

Invoke

Invoke

Üye
linkde z yok :D
A evet doğru bak bu da vardı haklısın :-) off iyice kafam karıştı . Ekran benim için çok önemli . Ya yemin ediyorum resmen şu an ikiye bölündûm catlıcam :D

Z'nin tft ekranı çok matah değil açıkcası :D

gıwıliler

gıwıliler

Üye
    Konu Sahibi
Invoke

Invoke

Üye
Benim Rayde mesela Z1'in arayüzü, kilitekranı, klavyesi, bootanimasyonu filan var :pro:
X-Reailty engine var :pro: (vardı yani, şuan farklı şeylerle uğralıyorum :d)Bunlar da androidin artıları :D
Bak bu yazmıyo du site de aralarında ne kadar fiyat oynar acep 150 200 falan oynarsa yuh derim

150-200 onyar hacı.Zaten 50lirafark olsa herkes 32gblığı alır :D

gıwıliler

gıwıliler

Üye
    Konu Sahibi
Benim Rayde mesela Z1'in arayüzü, kilitekranı, klavyesi, bootanimasyonu filan var :pro:
X-Reailty engine var :pro: Bunlar da androidin artıları :D

150-200 onyar hacı.Zaten 50lirafark olsa herkes 32gblığı alır :D

Hacı sen ne yapmış

Invoke

Invoke

Üye
Su geçiriyor hacı :sirit:

Invoke

Invoke

Üye
Note 2 olabilir ya farklı segmentteler bilemedim ki, Zde olabilir... Kararsız kaldım :D