rica ederim iyi kullanımlarCok basarili bir program..tesekkurler hicbir problem yok ve buyuk gameloft oyunlarinida problemsiz tasiyor
bu uygulama telefon hafızasındaki oyunu hafıza kartına atmaya yarıyor.Yani evet telefon hafızasında olmalı.bnim telin dahili hafızasi 1.35gb 1.35gb üstü oyunlar olmaz mı bna. yani ilk dahili hafızaya mı atılması gerekiyor dataların dostum
Aga sende mostwanted ı görüyor bende görmüyor bu sorun hakkında bir bilgin varmı ?Unmount time out diyor şimdide :SSelam arkadaşlar.
Biliyorsunuz S3 gibi telefonların en büyük sıkıntılarından birisi oyun ve uygulamaların datalarını sd karta taşıyamamaktı.Ama bu uygulama ile bu dertten kurtulacaksınız.
Uygulamanın adı ''GL to SD'' marketten indirebilirsiniz.
Şimdi uygulamanın kullanımına geçelim.
1)Telefonunuzun rootlu olması gerek değilse buradaki konuya bakarak rootlayın.
2)Uygulamayı açın.
3)Seçeneklerden ''move data'' yı seçin.
4)Listemiz açıldı buradan taşınmasını istediğiniz oyun ve uygulamaların yanına tik koyun.
5)Seçtikten sonra ''move'' deyin.Taşıma bittikten sonra taşınan uygulamalar orada gözükecektir,sağ tarafta play yazısı olacaktır.
6)Taşınan bütün uygulamaları o listeden tek tek play'e basarak açın.
7)Mount yazısını gördükten sonra kapatabilirsiniz.Artık oyunları ve uygulamaları zahmetsizce sd karta taşıyabilirsiniz.Bir sorun olursa konu altından yada pm'den bana sorabilirsiniz.Keyifli forumlar..
Link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
''ÖNEMLİ''
Bir ekleme yapayım.Arkadaşlar taşımadan sonra oyununuz açılmıyorsa programı tekrar açarak ayarlara girin,oradan ''unmount when exit''in tikini kaldırın.Tekrar anasayfaya dönerek zincire benzer şekle tıklayın,mavi olunca uygulamadan çıkın ve oyuna girin.
Videolu Anlatım
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Geçen gün ilk defa benim de başıma geldi.Uygulamayı kaldırdım ve tekrar yükledim sorun düzeldi.Sen de dene.Bir de supersu izinlerini kontrol et.Aga sende mostwanted ı görüyor bende görmüyor bu sorun hakkında bir bilgin varmı ?Unmount time out diyor şimdide :S
Eyvallah saolasın. Konunun altına dipnot olarak ekle benceGeçen gün ilk defa benim de başıma geldi.Uygulamayı kaldırdım ve tekrar yükledim sorun düzeldi.Sen de dene.Bir de supersu izinlerini kontrol et.

Rica ederim.Eyvallah saolasın. Konunun altına dipnot olarak ekle bence![]()

Rica ederim.İyi kullanımlar.teşekkürler s4 I9500 için işe yaradı..
Rica ederim.