Oyun Ve Uygulamaları Sd Karta Taşıma (çözüm)

Sponsorlu Bağlantılar

bayramq

bayramq

Üye
Sabah deneyecegim bakalim sonuc ne olacak..simdiden tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: Joker

bayramq

bayramq

Üye
Cok basarili bir program..tesekkurler hicbir problem yok ve buyuk gameloft oyunlarinida problemsiz tasiyor

• Beğen
AHKE

AHKE

Üye
bnim telin dahili hafızasi 1.35gb 1.35gb üstü oyunlar olmaz mı bna. yani ilk dahili hafızaya mı atılması gerekiyor dataların dostum

Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bnim telin dahili hafızasi 1.35gb 1.35gb üstü oyunlar olmaz mı bna. yani ilk dahili hafızaya mı atılması gerekiyor dataların dostum
bu uygulama telefon hafızasındaki oyunu hafıza kartına atmaya yarıyor.Yani evet telefon hafızasında olmalı.

• Beğen
Tepkiler: AHKE
AHKE

AHKE

Üye
peki directory blınd da mı aynı mantık.o da ilk basta dahiliye mi atılması gerekior

serhataqin

serhataqin

Üye
telefonum s3 rootlu 4.2.2 sürümlü,
telefonumda yuklu ve programdan önce faal olan 4 oyunu tasıdım gl to sd ile gta vice city , most wanted , Mass effect infilatör , asphalt 8 .. şuan 3 ü çalışıyo gayet başarılı asphalt 8 oyuna gırıyo gereklı dosyaları tarıyo oyun basarıyla ındırıldı dıyo baslamak ıcın tamam secenegı gelıyo bastıgımda gameloft yazısı 3-5 sanıye ekranda kalıyo oyundan atıyo, directory bind le denedim ondada aynı :/ acaba bellı oyunlar da bu olay oluyomu tasımadan mı kullanmamız gerek ?

bayramq

bayramq

Üye
Benim telefonda s3 rootlu ayni asphalt 8 tasidim sorunsuz calistiriyor bende

serhataqin

serhataqin

Üye
her yolu denedım asphalt 8 tasınmıyo 8-9 oyun tasıdım bu olmadı neyse buda telefonda kalsın :D

bayramq

bayramq

Üye
Bende tasidi sorun yok olabilir bir oyunda dedigin gibi telefonda kalsin :D

yavuz14

yavuz14

Üye
Zaten bende directory bind ile oyun tasiyamadim bu program daha iyi bence ya

• Beğen
AsknnGnc

AsknnGnc

Üye
Selam arkadaşlar.

Biliyorsunuz S3 gibi telefonların en büyük sıkıntılarından birisi oyun ve uygulamaların datalarını sd karta taşıyamamaktı.Ama bu uygulama ile bu dertten kurtulacaksınız.
Uygulamanın adı ''GL to SD'' marketten indirebilirsiniz.
Şimdi uygulamanın kullanımına geçelim.
1)Telefonunuzun rootlu olması gerek değilse buradaki konuya bakarak rootlayın.
2)Uygulamayı açın.

3)Seçeneklerden ''move data'' yı seçin.

4)Listemiz açıldı buradan taşınmasını istediğiniz oyun ve uygulamaların yanına tik koyun.

5)Seçtikten sonra ''move'' deyin.Taşıma bittikten sonra taşınan uygulamalar orada gözükecektir,sağ tarafta play yazısı olacaktır.

6)Taşınan bütün uygulamaları o listeden tek tek play'e basarak açın.
7)Mount yazısını gördükten sonra kapatabilirsiniz.Artık oyunları ve uygulamaları zahmetsizce sd karta taşıyabilirsiniz.Bir sorun olursa konu altından yada pm'den bana sorabilirsiniz.Keyifli forumlar..

Link:

''ÖNEMLİ''
Bir ekleme yapayım.Arkadaşlar taşımadan sonra oyununuz açılmıyorsa programı tekrar açarak ayarlara girin,oradan ''unmount when exit''in tikini kaldırın.Tekrar anasayfaya dönerek zincire benzer şekle tıklayın,mavi olunca uygulamadan çıkın ve oyuna girin.

Videolu Anlatım
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Aga sende mostwanted ı görüyor bende görmüyor bu sorun hakkında bir bilgin varmı ?Unmount time out diyor şimdide :S

• Beğen
Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aga sende mostwanted ı görüyor bende görmüyor bu sorun hakkında bir bilgin varmı ?Unmount time out diyor şimdide :S
Geçen gün ilk defa benim de başıma geldi.Uygulamayı kaldırdım ve tekrar yükledim sorun düzeldi.Sen de dene.Bir de supersu izinlerini kontrol et.

AsknnGnc

AsknnGnc

Üye
Geçen gün ilk defa benim de başıma geldi.Uygulamayı kaldırdım ve tekrar yükledim sorun düzeldi.Sen de dene.Bir de supersu izinlerini kontrol et.
Eyvallah saolasın. Konunun altına dipnot olarak ekle bence :)

bmw4x4

bmw4x4

Üye
teşekkürler s4 I9500 için işe yaradı..

dogukan-

dogukan-

Üye
Saol

Ömer Erdinç ERDAŞ

Üye
ACİLLL!! gl to sd programı benim telefonumla uyumlu deil. uygulamaları sd karta taşıyabilcgm başka bi program var mı?

Üst Alt