KayraBey
Üye
O server ile alakalı telefon ile değilhersey iyi hosta 3g performansini begenmedim.102mblik guncellemeyi neredeyse 1 saatte indirdi.bir kesiliyor bir geliyor surekli.5800 da 3g hic kesilmiyordu.
O server ile alakalı telefon ile değilhersey iyi hosta 3g performansini begenmedim.102mblik guncellemeyi neredeyse 1 saatte indirdi.bir kesiliyor bir geliyor surekli.5800 da 3g hic kesilmiyordu.
Müdür defalarca denedim bende bu şekilde oluyor o yüzden yazdım sinir olduğm bir durum değil açıkcasıhocam yok denemediğim yol kalmadı kilitle alakası yok durumunhatta şöyle açıklayayım 2 klasör varken fotoğraf çekince saçmalıyor bi o klasöre atıyor bi o klasöre atıyor teli kapatıp açınca yerleri tekrar değişiyor problem yüzünden sinir oldum kapattım kullanmıyorum. bir de problemin herkeste olmaması garip bir durum çünkü önceden yoktu güncelleme ile oluyor bu hata

senin durumu netleştirelim hocam telefonu kapatıp açtığında son çektiğin fotolar diğer klasöre de kopyalanıyor mu bende durum bu bu yüzden sinir oluyorum senin dediğin gibi ya birine ya birine atsa neyse telefonu kapayıp açınca aynı resimden iki tane oluyor bendeMüdür defalarca denedim bende bu şekilde oluyor o yüzden yazdım sinir olduğm bir durum değil açıkcası![]()
Playerdan ayarlaman lazım marketten farklı progamları yükleyip kurcalayabilirsin pc için eko ayarlarında var balance yada denge diye

Kapatıp açtım ama öyle bir durum olmadısenin durumu netleştirelim hocam telefonu kapatıp açtığında son çektiğin fotolar diğer klasöre de kopyalanıyor mu bende durum bu bu yüzden sinir oluyorum senin dediğin gibi ya birine ya birine atsa neyse telefonu kapayıp açınca aynı resimden iki tane oluyor bende
onun hakkında bir bilgim yok denemedim ama fark olduğunu sanmam böyle telefon yapıp böyle bir sorun olacanı düşünmüyorum denersem yazarım.ooo süpermiş ya.cevap için de çok teşekkürler.peki internet için sim 1 kullanmak daha iyi diyorlar bir bilginiz var mı?
yok hocam sorun olarak değil .şöyle 3g için işlemcilerin 3 ü sim 1 e 1 i sim 2 te ayrilmis.öyle okudum bir yerde .eğer böyle bi durum varsa hattı kestirip sim 1 e takicam o yüzden sordum.onun hakkında bir bilgim yok denemedim ama fark olduğunu sanmam böyle telefon yapıp böyle bir sorun olacanı düşünmüyorum denersem yazarım.
mesajlarnizi bekliom..[/quote]Bende de aynı sorun var. 3 tane kulaklık denedim yine aynı.gm discovery alalı yaklaşık 3 hafta oldu ama rahatca müzik dinleyemiyorum.yürürken birazcık dinledikten sonra müzik duruyo,yeniden başlatıyorum,iki adım sonra tekrar duruyo.kulaklıktaki düğmesine yanlışlıkla bastığımı düşünüyorum ama her seferinde de olucak iş değil.sorun bitek bende değil anladığım kadarıyla.yeni kulaklık dışında çözümünüz var mı acaba