General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
hersey iyi hosta 3g performansini begenmedim.102mblik guncellemeyi neredeyse 1 saatte indirdi.bir kesiliyor bir geliyor surekli.5800 da 3g hic kesilmiyordu.
O server ile alakalı telefon ile değil

samettamer

samettamer

Üye
Telefonun harici hafıza kartına taşıdığım uygulama ve oyunlar nedense bilgisayara bağlayıp daha sonra çıkardığımda sistem bozuluyor uygulamalar kayboluyor. Onca uygulamayı telefonun ana belleğine sığdıramıyorumda.. Buna bir çözüm bulmalılar sanırım, telefonu bilgisayara bağladığımda kendi kendine bazı uygulamalar hata veriyor.

black.37

Üye
bendede müzik çalarda sorun var ayarlardaki herşeyi kapattım yine aynı müzik bitince diğer müziğe geçmiyo yada müziğin ortasında müzik duruyor bende ace 2 vardı ma hiç böle sorunlar çıkarmıodu

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
hocam yok denemediğim yol kalmadı kilitle alakası yok durumun :) hatta şöyle açıklayayım 2 klasör varken fotoğraf çekince saçmalıyor bi o klasöre atıyor bi o klasöre atıyor teli kapatıp açınca yerleri tekrar değişiyor problem yüzünden sinir oldum kapattım kullanmıyorum. bir de problemin herkeste olmaması garip bir durum çünkü önceden yoktu güncelleme ile oluyor bu hata
Müdür defalarca denedim bende bu şekilde oluyor o yüzden yazdım sinir olduğm bir durum değil açıkcası :)

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Kulaklık aldım çakma beatslerden :D ses seviyesi sağ tarafın daha fazla nasıl eşitleyebilirim sadece telefonda değil bilgisayarda felan da öyle ?

wymy

wymy

Üye
Playerdan ayarlaman lazım marketten farklı progamları yükleyip kurcalayabilirsin pc için eko ayarlarında var balance yada denge diye

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67
ölümüne

ölümüne

Üye
Müdür defalarca denedim bende bu şekilde oluyor o yüzden yazdım sinir olduğm bir durum değil açıkcası :)
senin durumu netleştirelim hocam telefonu kapatıp açtığında son çektiğin fotolar diğer klasöre de kopyalanıyor mu bende durum bu bu yüzden sinir oluyorum senin dediğin gibi ya birine ya birine atsa neyse telefonu kapayıp açınca aynı resimden iki tane oluyor bende

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Playerdan ayarlaman lazım marketten farklı progamları yükleyip kurcalayabilirsin pc için eko ayarlarında var balance yada denge diye

Bilgisayarda ayarlıyorumda telefon için sormuştum denerim teşekkürler 20 liraya yanında mp3 hediyeydi zaten anca bu kadar olur :)

oktayasa

Üye
Merhaba arkadaşlar.Discovery telefonun var.Konuşma
yapmak ve internete girmek üzere iki ayri hat kullanmaya
düşünüyorum. Ama şöyle bir merakim var.Sim 1 microdan
internette gezinirken sim 2 cagri alabilir miyim yoksa kapali
olarak mi görünür ?

wymy

wymy

Üye
İkiside aktif oluyor ayarları var arama için sms için internet için iki hattan birini seçiyorsun

oktayasa

Üye
ooo süpermiş ya.cevap için de çok teşekkürler.peki internet için sim 1 kullanmak daha iyi diyorlar bir bilginiz var mı?

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
senin durumu netleştirelim hocam telefonu kapatıp açtığında son çektiğin fotolar diğer klasöre de kopyalanıyor mu bende durum bu bu yüzden sinir oluyorum senin dediğin gibi ya birine ya birine atsa neyse telefonu kapayıp açınca aynı resimden iki tane oluyor bende
Kapatıp açtım ama öyle bir durum olmadı

wymy

wymy

Üye
ooo süpermiş ya.cevap için de çok teşekkürler.peki internet için sim 1 kullanmak daha iyi diyorlar bir bilginiz var mı?
onun hakkında bir bilgim yok denemedim ama fark olduğunu sanmam böyle telefon yapıp böyle bir sorun olacanı düşünmüyorum denersem yazarım.

oktayasa

Üye
onun hakkında bir bilgim yok denemedim ama fark olduğunu sanmam böyle telefon yapıp böyle bir sorun olacanı düşünmüyorum denersem yazarım.
yok hocam sorun olarak değil .şöyle 3g için işlemcilerin 3 ü sim 1 e 1 i sim 2 te ayrilmis.öyle okudum bir yerde .eğer böyle bi durum varsa hattı kestirip sim 1 e takicam o yüzden sordum.

wymy

wymy

Üye
Benim hattım sim2 de şuan eğer 1 işlemci ise bu helal olsun s3ten daha hızlı giriyor arkadaşla yarıştırdık ikimizdede vodafone var çift taşıyıcı muhabbeti var zaten bunda fark etmiyor.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
bizim cihaz dandik çin malı telefonlar gibi d-shopping'de göründü :D

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Rehber sorunum kendi kendine düzeldi ama nedenini bulmam lazım deli etti beni:bann:

cunun08

Üye
ismini yanls yazdysam l.bkmyn 1.5 ghz 1.ram 2 cekrdk szce nasl bi modeldir :) mesajlarnizi bekliom..[/quote]
gm discovery alalı yaklaşık 3 hafta oldu ama rahatca müzik dinleyemiyorum.yürürken birazcık dinledikten sonra müzik duruyo,yeniden başlatıyorum,iki adım sonra tekrar duruyo.kulaklıktaki düğmesine yanlışlıkla bastığımı düşünüyorum ama her seferinde de olucak iş değil.sorun bitek bende değil anladığım kadarıyla.yeni kulaklık dışında çözümünüz var mı acaba
Bende de aynı sorun var. 3 tane kulaklık denedim yine aynı.

calypso16

calypso16

Üye
FIFA 14 yükledim kaynak bulunamıyor hatası veriyor neden olabilir

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Son 2-3 haftadır buraya atılan mesajların beşte üçü sorunlarla ilgili :bilmm

Üst Alt