★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

LimePie

LimePie

Üye
4.3 ne zaman gelir acaba 4.3 gelirse cihazlarımız open gl 3 desteği almış olacak :)

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
ali abi ben 2.kılıfı alınca :D selamlarım seni

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
Göndermezlerse görürüm ben seni :D
:) eğerki lg ye başvurumda kabul etmeselerdi orda hata çıkardı
bu cihaz kampanyaya dahil değildi çünkü bi cihaz imei ile 2kere başvuru yapınca o hata çıkıyor ;)

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Kardesim seni de soyledim dedim boyle boyle bir arkadas da internetten almis g2 teknosadan ama ona kilif gonderilmis falan dedim...
O da boyle boyle olmustur vs aciklamalar yapti ama anlamadim ...
1 tane kilif yeter bana :)

Kilif kullanan biri degilim normalde :)

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
Kardesim seni de soyledim dedim boyle boyle bir arkadas da internetten almis g2 teknosadan ama ona kilif gonderilmis falan dedim...
O da boyle boyle olmustur vs aciklamalar yapti ama anlamadim ...
1 tane kilif yeter bana :)

Kilif kullanan biri degilim normalde :)
boyle boyle açıklama da hatırladğın bişi varmı

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
O internetten aldiginda elde kilif vardir o gonderilmistir vs vs gibisinden birseyler dedi .

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Artik bilemeyecegim kardesim :)
Kilif olmazsa olmaz degildir benim icin . Hic kilif kullanmadan uzun zamandir telefon kullanan birisi olarak...
Ama bir yer de bulunsun lazim olur yani...

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
Artik bilemeyecegim kardesim :)
Kilif olmazsa olmaz degildir benim icin . Hic kilif kullanmadan uzun zamandir telefon kullanan birisi olarak...
Ama bir yer de bulunsun lazim olur yani...
abi cihaz çok hassas bi düşürdünmü allah korusun feriştahı gelse düzeltemez cihaz ekrandan oluşuyor çünkü :D

• Beğen
Tepkiler: noss_bar

trnhad

Üye
lg g2'sinde six guns oyununu oynayan var mı ?

trnhad

Üye
multiplayer güncellemesinden sonra oynadın mı hiç peki ?

trnhad

Üye
Sen oynuyor musun?

Sorunluydu ya cihaz fazla ısınıyordu. Ama çok önceden 1,5yıl filan :D Sonra ne oldu bilmiyorum :D
kardeş sorun başka oyun olup olmaması değil sorun g2me kurduğum ve oynamadığım kalan tek oyun olması ve benim telefonumda oyunun tekleye tekleye çalışması ve ve telefonum yanımda olmadığı için başka arkadaşlarda aynı sorun varmı öğrenmek ve merakımı gidermek
Ama

amaan oyunmu kalmadi
kardeş sorun başka oyun olup olmaması değil sorun g2me kurduğum ve oynamadığım kalan tek oyun olması ve benim telefonumda oyunun tekleye tekleye çalışması ve ve telefonum yanımda olmadığı için başka arkadaşlarda aynı sorun varmı öğrenmek ve merakımı gidermek

Invoke

Invoke

Üye
Oyun bozuktur işte, ya da uyumlu değildir. G2de kasması imkansız çünkü.

• Beğen
Tepkiler: omursevim ve trnhad

Üst Alt