ali abi ben 2.kılıfı alıncaselamlarım seni

Göndermezlerse görürüm ben seni![]()
eğerki lg ye başvurumda kabul etmeselerdi orda hata çıkardıboyle boyle açıklama da hatırladğın bişi varmıKardesim seni de soyledim dedim boyle boyle bir arkadas da internetten almis g2 teknosadan ama ona kilif gonderilmis falan dedim...
O da boyle boyle olmustur vs aciklamalar yapti ama anlamadim ...
1 tane kilif yeter bana
Kilif kullanan biri degilim normalde![]()
O internetten aldiginda elde kilif vardir o gonderilmistir vs vs gibisinden birseyler dedi .
ozaman 2.kılıfı alıcam yine anlamına geliyor 
abi cihaz çok hassas bi düşürdünmü allah korusun feriştahı gelse düzeltemez cihaz ekrandan oluşuyor çünküArtik bilemeyecegim kardesim
Kilif olmazsa olmaz degildir benim icin . Hic kilif kullanmadan uzun zamandir telefon kullanan birisi olarak...
Ama bir yer de bulunsun lazim olur yani...

lg g2'sinde six guns oyununu oynayan var mı ?
amaan oyunmu kalmadiO oyun biraz bozuktu en son ama sonra ne oldu bilmiyorum.
lg g2'sinde six guns oyununu oynayan var mı ?
Ama
amaan oyunmu kalmadi
Sonra ne oldu bilmiyorum 
multiplayer güncellemesinden sonra oynadın mı hiç peki ?
kardeş sorun başka oyun olup olmaması değil sorun g2me kurduğum ve oynamadığım kalan tek oyun olması ve benim telefonumda oyunun tekleye tekleye çalışması ve ve telefonum yanımda olmadığı için başka arkadaşlarda aynı sorun varmı öğrenmek ve merakımı gidermekSen oynuyor musun?
Sorunluydu ya cihaz fazla ısınıyordu. Ama çok önceden 1,5yıl filanSonra ne oldu bilmiyorum
![]()
kardeş sorun başka oyun olup olmaması değil sorun g2me kurduğum ve oynamadığım kalan tek oyun olması ve benim telefonumda oyunun tekleye tekleye çalışması ve ve telefonum yanımda olmadığı için başka arkadaşlarda aynı sorun varmı öğrenmek ve merakımı gidermekAma
amaan oyunmu kalmadi
haklısınOyun bozuktur işte, ya da uyumlu değildir. G2de kasması imkansız çünkü.
six guns nedir ya