★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Kiliflari lg gonderiyor diyordu oradaki arkadas...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Evet ...
Oglenleyin musteri hizmetlerini arayacagim bir.
Hele bir teknosa verecek falan derse onlara sorarim ben...

• Beğen
Tepkiler: Dede
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Ahmet abi sen ne dusunuyorsun bu konuda ?

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Ahmet abi sen ne dusunuyorsun bu konuda ?
Valla Ali ben olsam kılıfı teknosa dan beklerim. Satarken kılıf hediye diyor. He alırken müşteriye durumu izah ederse git bu siteye kayıt ol kılıf gelecek diye o zaman yapacak birşey yok. Ama emre ye al sana hediye kılıf diyip vermeleri insanı düşündürüyor :hmmm

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
Valla Ali ben olsam kılıfı teknosa dan beklerim. Satarken kılıf hediye diyor. He alırken müşteriye durumu izah ederse git bu siteye kayıt ol kılıf gelecek diye o zaman yapacak birşey yok. Ama emre ye al sana hediye kılıf diyip vermeleri insanı düşündürüyor :hmmm
dimi abi bana telefonla kılıfı beraber gönderdiler halbuki ali abi telefonu benden önce aldı
onuda geçtim lg teknosa ile ilgili bi bilgi vermedi kampanyada

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Sen telefonu gidip elden aldın değil mi Ali?

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
Sen telefonu gidip elden aldın değil mi Ali?
abi o elden aldı ben netten aldım teknosanın 2mizde teknosadan aldık
ama yinede kılıfı vermeleri lazım fark etmez sonuçta aynı şirket

KayraBey

KayraBey

Üye
Sabrın sonu selamet...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Elden aldim abi cihazi ...
Az once lg musteri hizmetlerini aradim...Adamin cok da birsey bildigini soyleyemem...
Ustune basa basa soyledim ...
Sendenogreniyorum ile teknosan kiliflari birbirinden bagimsiz degil mi dedim ...
Evet dedi ...
Arkadas da internetten aldi teknosadan ona da kilif gelmis hem de sendeogreniyoruma kayit olmus dedim...
Onu teknosa ile gorüsün dedi ...

Teknosayi aradim yarim saat sonra beni arayacaklarmis...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Az once lg musteri hizmetlerini aradim...Adamin cok da birsey bildigini soyleyemem...
Sendenogreniyorum ile teknosan kiliflari birbirinden bagimsiz degil mi dedim ...
Evet dedi ...
Arkadas da internetten aldi teknosadan ona da kilif gelmis hem de sendeogreniyoruma kayit olmus dedim...

• Beğen
LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
Evet dedi ...

benim dediğim çıkacak

KayraBey

KayraBey

Üye
Evet dedi ...

Gelişmeleri paylaş...
Şöyle birşey olmuş olabilir Ali.
Teknosa lg'nin de kılıf verdiğini öğrenince kendi vermesi gereken hediye kılıfları vermekten vazgeçip insanları lg'ye yönlendiriyor olabilir. Böyle o kılıflar elinde kalacak ve 100-120 lira arası satacak.

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
Gelişmeleri paylaş...
Teknosa lg'nin de kılıf verdiğini öğrenince kendi vermesi gereken hediye kılıfları vermekten vazgeçip insanları lg'ye yönlendiriyor olabilir. Böyle o kılıflar elinde kalacak ve 100-120 lira arası satacak.
valla içimi okudun abi

boran9999

boran9999

Üye
Gelişmeleri paylaş...

Öyle şey olmaz Orası tam manasıyla kurum olabilmiş bir müessese Sadece karışıklık olabilir Doğru ilgiliyi bulabilirse arkadaş sorununu çözer. Yoksa satıcılarla o sorun çözülmez bilgilerinize.

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
Öyle şey olmaz Orası tam manasıyla kurum olabilmiş bir müessese Sadece karışıklık olabilir Doğru ilgiliyi bulabilirse arkadaş sorununu çözer. Yoksa satıcılarla o sorun çözülmez bilgilerinize.
yani bu 2 kampanya bağımsız dimi
kesin öyledir
ozaman bana gelmezdi kılıf

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Su an teknosa da kilif satisi var mi arkadaslar ?

Üst Alt