Pikkaccu
Üye
Oğlum bu kaçıncı atarın senintamam olmaz kardeşim ben yalan atıyorum diyorumki farkı yazdım sana sen hayla olmaz de tamam git testlere göre telefon al

Oğlum bu kaçıncı atarın senintamam olmaz kardeşim ben yalan atıyorum diyorumki farkı yazdım sana sen hayla olmaz de tamam git testlere göre telefon al

bişey diyorum anlamamak için ısrar ediyorsun ben yalancı konumuna düşüyorumOğlum bu kaçıncı atarın senin![]()
Sakin ol şampiyon, biliyorum testlerin her şey olmadığınıbişey diyorum anlamamak için ısrar ediyorsun ben yalancı konumuna düşüyorum

bu testlere güvenmeyin telefon soğukken daha yüksek puan alıyorlar

G2 ile aynı donanıma sahip + 720p
Bence G2 den yüksek puan almalı. Hile yapıyorda olabilir ama![]()
Dostum 5 km kostuktan sonra 1 km yi hiç kosmamis halin gbi kosablir misin ?Bence çok büyük fark olmaz yine de
Ama yinede 1080p telefonlardan yüksek puan alması lazımDostum 5 km kostuktan sonra 1 km yi hiç kosmamis halin gbi kosablir misin ?

BiliyorumYani bencede öyle. Ama Ben onun lafını etmedim ki.
sadece LG.G2 arkadasa hitaben yazdım. Yani kızım sana söylüyorum gelinim sen anla Anladım anneBiliyorumsadece LG.G2 arkadasa hitaben yazdım. Yani kızım sana söylüyorum gelinim sen anla
![]()

Aynen öyle.sımdı o zaman z1 f in z den tek farkı ekranı mı
sımdı o zaman z1 f in z den tek farkı ekranı mı
İşlemci de farklı Z'de 1.5 GHz S4 Pro var, Z1F'de Snapdragon 800. Kamerada biri 13 biri 20Ekran ve batarya diyebiliriz.

Hayır bu Z1 (HONAMI) nin minisiİşlemci de farklı Z'de 1.5 GHz S4 Pro var, Z1F'de Snapdragon 800. Kamerada biri 13 biri 20![]()
Z nin değil.Arkadaş Z'yi sormuş amaHayır bu Z1 (HONAMI) nin minisiZ nin değil.