Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Faturasız / FaturalıTurkcell 50tl Hediye Çeki
Sponsorlu Bağlantılar
serkan410
Üye
Konu Sahibi
Turkcell 50tl Hediye Çeki
Arkadaşlar bilmiyorum açıldımı ama turkcellden 50Tl hediye çeki veriyor sarı kutudan 300 puan karşılığı 50 liralık istediğinizi alabiliyorsunuz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
marist
Üye
1. si faturalı hatlar için. 2. si tükendi diyor.Pardon hazır kartlılar içinde varmış ama oda tükendi diyor
Ccihat67
Üye
Bitmeden yetişemedik kampanyaya
serkan410
Üye
Konu Sahibi
geç yazdım ama ozamanda devam ediyodu kampanya kesin açılmıştır konu dedim yoksa ben dün öğlen 12 gibi katıldım 3 hattımlada ayrı ayrı 50 tl lik aldım bugun kargoda hazır kart için bitti
1. 50 tl lumia 920 için arka kılıf ve mat ekran koruyucu. 2. 50 tl ilede deri kılıf 49.90 a 3. 50 tl ilede şeffaf ekran koruyucu ve laptop soğutucu aldım
1. 50 tl lumia 920 için arka kılıf ve mat ekran koruyucu. 2. 50 tl ilede deri kılıf 49.90 a 3. 50 tl ilede şeffaf ekran koruyucu ve laptop soğutucu aldım
ben en uygun şekilde mesaj konuşma ve interneti nasıl yaparım ?
serkan410
Üye
Konu Sahibi
konuşmak için gencturkcell (turkcell içi konuşma 10dk 65 krş) veya genc plus (heryone 5 dakikası 50 krş ) tarifesine geç bide
bide bunları yaparsan 20 tl ve 15 kazanırsın 20 tl 1 ay geçerli 15 tl ertesi gün kullanabilirsin ben böyle yapıyorum mesala 20 tl kullansam bigünde ertesi gün 35 tl geliyor
Ccihat67
Üye
Paket olarak varmı ?
serkan410
Üye
Konu Sahibi
internet paketi kullanmıyorum o konuda bilgim yok mesajda 10000 turkcell içi 1000 heryöne alıyorum