Tamam ozaman kapanmasinKonu kilitlenmesin ya eğleniyoruz ne güzel hem de eğlenirken yeni yeni şeyler öğreniyoruz![]()

hem s4 ü hem lumia 920 si olan biri olarak çoook rahat şunu söyleyebilirim androidden mobil oyun konsolu dışında Bi cacık olmaz heves yaptım oyun oynayayım dedim s4 aldım oyun çokluğu konusunda hakkı yenmez ama Bi rehbere girecek arkadaş niye bekletiyon. Hadi rehberi geçtim hem lumia mda hem s4 ümde six guns var aynanda oyuna bastım lumia oyuna girdi oyuna başladım samsungum hala loading de bu arada s4 lumianın 2 katı rame 4 katı çekirdeğe sahip Ghz yi söylemeye gerek yok.burası antikacılarla dolu siz nokıa'ya devam edin![]()
benim ne anlattığı değil, sizin anlayabiliyor olmanız önemli zaten ...
getiriyolar ilkokulluları sonra durum buArkadaş konuştukça batıyor biri onu toplum ve kendi yararına durdursun![]()
bu arada nokia'cılar diyerek bana da laf atmaya çalışmışsın ama ben şu anda 4s kullanıyorum ama bu gerçekleri konuşmamı engellemiyor
![]()

Fakat basit bir mantıkla şöyle düşünün. Standart masaüstü pc'lerde bile halen "tek çekirdekli" işlemcilerle ve 1 gigabyte RAM bellekle, Windows işletim sistemi altında milyonlarca programı rahatlıkla çalıştırabilen insanlar varken, android ortamında 4 çekirdekli ve 3 gigabyte RAM bellekle 10 megabyte'lık bir programı zar zor çalıştıran kişiler var. Şimdi kocaman bir masaüstü ve küçücük bir telefonu düşünün. Sizce donanım konusunda hangisi müsrif, wp mi android mi?boş ekosistem mi?Fanboylar basmışAbi adamlar içi boş ekosistemde kameraları ile mutlular ne diye taş atıyonuz
![]()

ya benimde fan boy arkadaşlarım var ama Allaha şükür gözün gördüğünü inkar etmiyolarFanboylar basmışAbi adamlar içi boş ekosistemde kameraları ile mutlular ne diye taş atıyonuz
![]()

Bunu bilmeyecek ne var hocam, 3gb RAM ve 4 çekirdekle tabiki.Gençler herkes mutlu olduğu cihazı kullansın, kimse kimseyi üzmesin bu sebeptenFakat basit bir mantıkla şöyle düşünün. Standart masaüstü pc'lerde bile halen "tek çekirdekli" işlemcilerle ve 1 gigabyte RAM bellekle, Windows işletim sistemi altında milyonlarca programı rahatlıkla çalıştırabilen insanlar varken, android ortamında 4 çekirdekli ve 3 gigabyte RAM bellekle 10 megabyte'lık bir programı zar zor çalıştıran kişiler var. Şimdi kocaman bir masaüstü ve küçücük bir telefonu düşünün. Sizce donanım konusunda hangisi müsrif, wp mi android mi?
Aynı işi 1 gb RAM ile yapmak mı 3 GB. RAM ile yapmak mı daha verimli?
Aynı işi tek çekirdek yada çift çekirdekle mi yapmak daha verimli 4 çekirdekle mi?

içi boşmu puhahahahaFanboylar basmışAbi adamlar içi boş ekosistemde kameraları ile mutlular ne diye taş atıyonuz
![]()
Olayın özü budur hocamBunu bilmeyecek ne var hocam, 3gb RAM ve 4 çekirdekle tabiki.![]()

Bu konuda haklısın ama emin ol yakın dönemde uygulama eksiklikleride giderildiğinde insanlar meselenin sadece "çekirdek" yada "ram" miktarından ibaret olmadığını "geç te" olsa öğreneceklerAh bide aynı işi yapacak programlar wp de olsa