Öneri Markette Eksik Olan Bölgesel Uygulamalar

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
aslında işin aslı bu firmalarla Nokia Türkiye de dolaylı yollardan görüşüyor geliştirme aşamasında yardımcı oluyor. Fakat uygulama hazır olsa bile duymak istediğiniz cevabı veremezler.

pissed26

pissed26

Üye
peki neden hiç facebook tabanlı oyunlar çıkmıyo aşılamayan büyük bi sıkıntımı var yoksa işin ucu yine flash'a mı dönüyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
peki neden hiç facebook tabanlı oyunlar çıkmıyo aşılamayan büyük bi sıkıntımı var yoksa işin ucu yine flash'a mı dönüyor
Flash ve hava desteği. Tabi bu sorun uygulamalarla aşılabilir de. Sonuçta ios'da da Flash desteği yok ama bu oyunlar ios'a çıkarılabiliyor.

pissed26

pissed26

Üye
peki ali kemal abi bi ışık varmı facebook oyunlarının wp8e gelmesiyle ilgili

ghost011

Üye
ben kuveyturk'e internet bankacılığı üzerinden mail atmıştım ve aradılar, detaylı bir şekilde anlattım. çalışmalara başlayacaklarını söylediler...

PureFood

PureFood

Üye
Ben de FIAT Türkiye ekibine ''FIAT Yol Arkadaşım'' uygulaması için mesaj attım.

TOFAŞ yapılan her öneriye/soruna/isteğe geri dönüş yapıyor iki gün içinde. Merakla bekliyorum ne diyecekler.FIAT Yol Arkadaşım Nedir?

FIAT Yol Arkadaşım uygulaması ile acil durumlarda yol yardım hizmeti talebinde bulunabilir, en yakın servis, satış noktaları ve Opet istasyonlarına kolayca ulaşabilir ve hayatınızı kolaylaştıracak birçok özelliğe anında ulaşabilirsiniz.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
peki ali kemal abi bi ışık varmı facebook oyunlarının wp8e gelmesiyle ilgili
herşey platformun daha fazla kullanıcıya ulaşmasına bağlı. Kısa zaman içinde olacağını zannetmiyorum ama genişleme hızı bu şekilde devam ederse zaten kendiliğinden geleceklerdir

• Beğen
Tepkiler: pissed26
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
aslında işin aslı bu firmalarla Nokia Türkiye de dolaylı yollardan görüşüyor geliştirme aşamasında yardımcı oluyor. Fakat uygulama hazır olsa bile duymak istediğiniz cevabı veremezler.
Niye ki abi?

PureFood

PureFood

Üye
Düşündüğüm oldu ve bugün FIAT Çağrı Merkezinden aradılar. Talebimi üst birimlere ileteceklerini ve gerekeni yapacaklarını söylediler. İnşallah yaparlar.

• Beğen
Tepkiler: Rookie66
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sahibinden.com'un cevabı.uzun suren karşılıklı mail trafiği sonucunda bu cevabı verdiler. Bu cevabı geçen yıl da vermişlerdi. Ciddiyetsizlik had safhada olan bir site.

capkino06

Üye
sahibinden.com'un cevabı.uzun suren karşılıklı mail trafiği sonucunda bu cevabı verdiler. Bu cevabı geçen yıl da vermişlerdi. Ciddiyetsizlik had safhada olan bir site.

bugün banada aynı cevap geldi

mesutcinik

mesutcinik

Üye
copy+paste desenize

capkino06

Üye
arkadaşlar yapı kredinin sitesinde güncelleme yapıyorlar wp için uygulama güncellemesinde ısrarcı olursak belki bir güncelleme çıkar

zırtvırt

zırtvırt

Üye
Forum Donanım uygulamasının gelmesi de acil olarak şart. Ben bu konu hakkında Forum Donanım'da konu açtım, üyeliğiniz varsa lütfen sizler de bu konuya destek verin.

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Sahibinden ve gitti gidiyor acil olarak gelmeli

yenihandy

yenihandy

Üye
merhalar. ben uygulaması markette olmayan website, forum, tumblr ve aklınıza gelicek hertürlü siber dünyayı android telefon veya tablet uygulamasını yapıyorum. işin güzel tarafı uygulamada gizli kapaklı kendi kendine mesaj gönderen veya arayan veya internette gezme yetkisi isteyen bir durumda yaşamıyoruz. eğer sık kullandığınız siteler veya siber dünyada size ait olan veya olmayan sitelerin uygulamasını istiyorsanız bana yazabilirsiniz arkadaslar.. sıkıntı yok.

Bay H

Bay H

Üye
Forum Donanım uygulamasının gelmesi de acil olarak şart. Ben bu konu hakkında Forum Donanım'da konu açtım, üyeliğiniz varsa lütfen sizler de bu konuya destek verin.

ios uygulamasından sonra wp8 uygulaması çıkacak ios uygulamasının da 2014 ocak ayı civarı çıkması bekleniyor

enterneoll

enterneoll

Üye
arkadaşlar bölgesel uygulama demiş siz subway surfers diyorsunuz :D

PureFood

PureFood

Üye
Arkadaşlar konuyu canlandırma gereği duydum. Yerel hangi uygulamalar eksik yazın ona göre mail atacağım.